elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Turisme anima a acomiadar l'estiu amb noves rutes guiades i gimcanes familiars per a descobrir el Termet i el Millars

Turisme anima a acomiadar l'estiu amb noves rutes guiades i gimcanes familiars per a descobrir el Termet i el Millars
  MÉS FOTOS
  Turisme anima a acomiadar l'estiu amb noves rutes guiades i gimcanes familiars per a descobrir el Termet i el Millars - (foto 2)

  La Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Vila-real ofereix una última oportunitat per a conéixer els secrets i riquesa del paratge del Termet i el riu Millars a través de les visites guiades i les gimcanes familiars organitzades aquest estiu en el marc de la programació Viu l’estiu al Termet. Aquesta proposta d'oci cultural i familiar s'acomiada aquesta setmana vinent amb les dues últimes visites guiades (19 i 25 d'agost) i una gimcana familiar (26 d'agost) després d'haver registrat una excel·lent resposta per part del públic. El regidor responsable de l'àrea de Turisme, Javier López, constata que “hem cobert pràcticament la totalitat de places en cada activitat i sobretot hem comprovat com les persones participants gaudeixen de totes les possibilitats que ens ofereix el nostre magnífic paratge del Termet”.

  Per a tancar el calendari d'activitats, organitzades amb la col·laboració de l'empresa local Arqueocas, aquest dissabte s'ha programat la visita a la ‘Ruta de l'aigua, senda Botànic Calduch. Patrimoni hidràulic del riu Millars’. La ruta està prevista a les 10.00 hores, mentre que l'última de les visites tindrà lloc el divendres 25 d'agost, a les 18.30 hores, i es tracta d'una visita guiada al Museu Etnològic del Termet. En tots dos casos, la inscripció pot realitzar-se a través del correu turismo@vila-real.es i l'aforament màxim és de 25 persones per grup. Quant a les gimcanes familiars, l'última d'aquestes propostes porta per títol ‘El tresor del Termet’ i es realitzarà el dissabte 26 d'agost a les 10.00 hores. També és necessària la inscripció prèvia a través del correu de la Regidoria de Turisme.

  Javier López assenyala que ja són més d'un centenar de persones les que han participat en aquestes setmanes i que “han tingut l'oportunitat de conéixer i descobrir la història i els racons d'aquest magnífic paratge”.

  Pujar