elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Serralvo: “La nova coalició PP-Compromís-Vox-Ciutadans ha protagonitzat el major menyspreu a l’Ajuntament en 44 anys de democràcia”

    El portaveu de l’equip de govern de Vila-real, Javier Serralvo, ha denunciat “el major exercici d’irresponsabilitat i menyspreu a la institució” de l’Ajuntament en 44 anys de democràcia per part de la “nova coalició contra Benlloch i el govern municipal”. “Aquesta nova coalició, formada per PP-Compromís-Vox i Ciutadans, han votat junts que no al pressupost municipal, sense donar cap explicació als ciutadans de Vila-real en el Ple, que es la màxima institució local i on tenen la obligació de donar compte als veins i veïnes de Vila-real”, argumenta el portaveu.

    “Han votat “no” a ajudar a les entitats socials de Vila-real, han votat “no” a  baixar l’endeutament al 53% i han votat “no” a un pressupost responsable, que garanteix  els serveis públics i augmenta els contractes, a invertir en el cementeri municipal i l’alberg de l’ermita. I tot això seguint pagant una hipoteca urbanística i el préstec de 20 milions que va demanar l’últim govern del PP, pels quals portem pagats ja més de 60 milions d’euros. Però sobretot han votat “no” sense donar cap explicació als ciutadans de per què, en el lloc on tenen la obligació com a regidors de fer-ho, el Ple municipal”, denuncia Serralvo. “La nova coalició de PP-Compromís-Vox i Ciutadans contra el govern municipal el que demostra és la falta de projecte. Han tingut dies per estudiar el pressupost i fer propostes, per a dir què farien, però com no tenen cap projecte per a Vila-real han preferit callar i no treballar pel seu poble”, agrega.

    En aquesta mateixa línia, el portaveu municipal explica que “el plenari es convoca per poder fer quan abans els convenis i pagar als proveïdors, no per la comoditat o no de l’oposició, que ha de dedicar-se a treballar pel seu poble i no menysprear al Ple municipal”. “Han demostrat que no els importa res el personal de l’Ajuntament perquè no han dit res de la plantilla i no els importa res el Pressupost municipal. Lamentem que Compromís s’alie amb Vox, Ciutadans i PP en una cosa tan important com el Pressupost i més a un PP de Casabó que hui ha tornat a demostrar falta de lideratge polític i segueix sent l’assessor del senyor Folgado, que es qui li marca l’estratègia política”, argumenta Serralvo, per a qui, a més, “la nova coalició ha demostrat una absoluta incoherència, perquè mentre voten que sí a la urgència de debatre els dos punts de la plantilla de personal i el pressupost, després no són capaços d’explicar el seu vot negatiu”, conclou el portaveu de l’equip de govern.

    Pujar