elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP presenta propostes per a incloure en el Pla Local de Joventut de Vila-real

El PP presenta propostes per a incloure en el Pla Local de Joventut de Vila-real

  El Partit Popular ha presentat una sèrie de propostes per a incloure en el Pla Local de Joventut en la reunió mantinguda pel president dels populars a Vila-real, Adrián Casabó, i el president de NNGG, César Durá, amb la responsable de Joventut a l'ajuntament, Anna Vicens.

  Entre algunes de les propostes, el portaveu dels populars ha insistit a reivindicar algunes relacionades amb l'estudi com l'ampliació en època d'exàmens de l'horari de les sales de la Biblioteca de Pius XII, la instal·lació de punts individuals i l'obertura en espais d'estudi en diferents barris de la ciutat. "Confiem que aquestes reivindicacions dels joves de Vila-real siguen per fi ateses, ja que, malgrat estar aprovades en el ple des de fa dos anys els socialistes segueixen sense complir", ha apuntat el president de NNGG.

  D'altra banda, des del Partit Popular han insistit en la necessitat de promocionar entre la joventut local les iniciatives i accions que s'impulsen des del 'Espai Jove', així com donar major visibilitat a les associacions juvenils locals. "A Vila-real tenim la sort de comptar amb un ampli teixit associatiu i és necessari que els nostres joves coneguen de primera mà les oportunitats que els ofereixen aquestes entitats perquè puguen implicar-se i col·laborar amb elles".

  A més, el president dels populars ha incidit en què la principal preocupació dels joves valencians és l'ocupació. "Els joves tenen més dificultats que mai per a accedir al seu primer habitatge i emancipar-se, ja que la taxa d'atur juvenil en la Comunitat és del 26,8%, superant en 14 punts la mitjana d'aturats de la població en general", ha denunciat Casabó.

  Exigir al govern de la Generalitat que millore el servei de Rodalia perquè els joves tinguen un millor servei de transport públic per a desplaçar-se al treball o a centres d'estudi en altres ciutats, així com la millora del sistema d'informació del bus urbà han sigut altres reivindicacions que han traslladat a l'executiu local.

  Pujar