elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PPCS defén a Vila-real les lleis autonòmiques impulsades pel Consell de Carlos Mazón

El PPCS defén a Vila-real les lleis autonòmiques impulsades pel Consell de Carlos Mazón
  • La diputada autonòmica pel PPCS, Dora Llop, reivindica el “treball d'un projecte polític liderat per la majoria ciutadana que va decidir deixar arrere les promeses incomplides del Botànic. Hui treballem amb fets per a fer més feliços als veïns”

  • “Volem que les famílies vegen ateses les seues demandes, que les economies domèstiques aconseguisquen estalvis gràcies a deduccions fiscals justes, i que el respecte i la concòrdia siguen les bases d'una societat més justa on tots es vegen reconeguts”

MÉS FOTOS
El PPCS defén a Vila-real les lleis autonòmiques impulsades pel Consell de Carlos Mazón - (foto 2)

El Partit Popular de la província de Castelló ha defés hui a Vila-real “la política que complix”, amb Carlos Mazón al capdavant del Consell, “que en nou mesos ha sigut capaç de llançar quatre noves lleis autonòmiques per a protegir, garantir la llibertat educativa i assegurar estalvis a les famílies” amb el desig “de respondre als ciutadans”.

Així ho ha considerat la diputada autonòmica pel PPCS i veïna de Vila-real, Dora Llop, qui ha abanderat la defensa d'estos projectes legislatius que permetran comptar amb una nova llei de llibertat educativa, una llei de concòrdia democràtica, una llei de la corporació audiovisual autonòmica, així com les reformes de la llei de Transparència i incompatibilitats i la de l'Agència Valenciana Antifrau.

“I ho aconseguim treballant i complint amb la paraula donada pel nostre president, Carlos Mazón. En àmbits tan necessaris com l'educació, on les famílies decidiran en llibertat la llengua en la qual han d'estudiar els seus fills”. “Amb la defensa del valencià i el respecte a opcions en les quals el castellà pondere. Perquè escoltar i atendre la diversitat d'opinions és el nostre objectiu”, ha manifestat Llop.

Així mateix, “eixe respecte és el que vertebra la llei de concòrdia, inclusiva i no excloent, perquè volem reparar el mal a les víctimes, del bàndol que siguen, perquè totes han patit i mereixen ser respectades”, explica la diputada autonòmica.

Amb estos objectius, el Consell també avança en inspecció i control, amb la modificació de les lleis de transparència i de l'Agència Antifradude, així com treballa a protegir una televisió autonòmica “eficaç, competitiva i que atenga la diversitat lingüística”. “Perquè independentment de la llengua que emprem per a expressar-nos tots estem units per una terra comuna, la de la Comunitat Valenciana”.

Protegir la llar i la butxaca del contribuent

Finalment, Llop ha defés també dos projectes “ambiciosos i eficaços”. D'una banda, “el Pla Viu, que crea llars en el nostre territori per a garantir als vila-realenses l'accés a un habitatge digne a un cost assumible. Volem que tot aquell que desitge emancipar-se i construir una vida puga accedir a la compra d'un immoble ajustat als seus ingressos”.

I per a aconseguir-ho, “treballem en deduccions fiscals a tots els nivells perquè este Consell ha acabat amb l'impost a la mort, ha bonificat despeses com els esportius i ha fet costat a les famílies en el seu desig d'estalviar amb injeccions directes”. “Perquè sabem que els millors gestors dels diners públics són els ciutadans”, ha conclòs la diputada autonòmica del PPCV.

Pujar