elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ocupa’t Vila-real, el fòrum d'ocupació arriba amb una important novetat: seguiment i monitoratge dels participants

Arxiu
Arxiu
  • Es tracta de l'esdeveniment d'ocupació amb més potència de tota la província que se celebrarà el dijous 19 d'octubre en el Centre de Congressos, Fires i Trobades

Empreses i persones candidates a trobar un lloc de treball o millorar la seua situació laboral tenen una cita esta setmana a Vila-real. Es tracta del Fòrum Ocupa’t, l'esdeveniment d'ocupació amb més potència de tota la província de Castelló i que en esta edició incorpora, com a novetat, un servei de monitoratge i seguiment de les persones contractades.

D'esta manera es mesurarà l'efectivitat del fòrum i de les persones que finalment no siguen seleccionades, per a conéixer la seua situació laboral al cap de tres mesos.

El fòrum Ocupa’t se celebrarà el dijous 19 d'octubre en el Centre de Congressos, Fires i Trobades de Vila-real.

Quines empreses participen?

En esta edició, el fòrum compta amb 50 empreses que estaran fent entrevistes de treball, entre elles: Acrata Ceràmica, Atenzia, Avramar, Carrefour, Colevisa, Colisee, Decathlon, Grup Gimeno, Grup La Plana, Herarbo, Huhtamaki, McDonald's, KERAjet, Pamesa, Sercole o TEC Idiomes. També hi haurà  40 estands d'informació d'entitats com Labora, Cambra de Comerç, Creu Roja Vila-real, Fundació Caixa Rural, Fundació Tots Units, Fundació Brollador, Acudim, Àgil Centres, Àrea Formació o l'Exèrcit.

Marató d'entrevistes

Al llarg del matí del dijous 19 es realitzarà la marató d'entrevistes de treball, i de manera paral·lela es realitzaran quatre conferències de coaching ocupacional a càrrec d'experts en la matèria.

Els participants també podran visitar els estands informatius instal·lats en el Centre de Congressos, Fires i Trobades. Benlloch ha fet balanç de les xifres de la passada edició del fòrum, en el qual van participar 41 empreses amb 237 ofertes de treball i més de 1.000 entrevistes realitzades.

Benlloch destaca la col·laboració públic-privada

L'alcalde de Vila-real i responsable de l'àrea d'Economia, José Benlloch, va subratllar durant la presentació que el Fòrum Ocupa’t s'emmarca en un dels eixos del model de gestió de l'Ajuntament de Vila-real que és la col·laboració públic-privada.

“No tinc dubtes que l'ocupació el generen especialment les empreses, els comerços,… i encara que l'administració també és promotora de llocs de treball, on hem de posar el focus i intensificar totes les energies possibles és en l'àmbit privat”, ha remarcat l'alcalde.

Cal recordar que el projecte del Fòrum Ocupa’t va sorgir de la mà de l'empresa RH en + , impulsada per dos joves participants del programa Llançadora desenvolupat també per l'Ajuntament de Vila-real.

Pujar