Castellano

Les noves oficines de Pamesa Cerámica amplien a 3.000 metres quadrats la zona d'exposició

Les noves oficines de Pamesa Cerámica amplien a 3.000 metres quadrats la zona d'exposició
  • La companyia celebra les seues 50 anys amb la inauguració de les seues noves oficines centrals, situades en la carretera entre Vila-real i Onda

MÉS FOTOS
Les noves oficines de Pamesa Cerámica amplien a 3.000 metres quadrats la zona d'exposició - (foto 2)
Les noves oficines de Pamesa Cerámica amplien a 3.000 metres quadrats la zona d'exposició - (foto 3)

Pamesa Cerámica, companyia matriu del Grup Pamesa, celebrarà els seus 50 anys amb la inauguració de les seues noves oficines centrals, situades en la carretera que uneix els municipis de Vila-real i Onda.

El nou edifici, que rondarà els 6.300 metres quadrats, constarà de tres plantes, en les quals se situaran dues plantes de pàrquing subterrani i una cafeteria amb accés a un espai a l'aire lliure on la marca presentarà les seues col·leccions d'espesorado, aptes per a espais d'exterior. A més, en les dues primeres plantes es trobaran les oficines dels diferents departaments i en l'última, les sales de formació, juntes i premsa. L'edificació, que tindrà grans finestrals en tot el seu perímetre, comptarà en el seu interior amb patis i jardineres que aportaran llum natural i benestar. La façana ventilada estarà dissenyada amb peces de ceràmica de gran format 90x180cm, en acabada lluentor i de color roig Pamesa, però també tindrà peces de color negre per a un major control solar.

El més destacable és el salt que donarà l'exposició de Pamesa Cerámica, dels 1.000 metres que té l'espai actual a Almassora, passarà a 3.000 metres quadrats on es mostraran totes les seues novetats. Aquest espai tindrà una zona més tècnica, especialment dirigida a prescriptores i arquitectes, i estades reals recreades amb materials dels seus tres catàlegs: Matèria, Universe i Atrium. Aquesta zona presentarà ambients innovadors i realistes, i tenen com a objectiu facilitar el contacte entre els clients i els productes ceràmics, ajudant-los a concebre visualment com es podrien utilitzar certs models en les seues pròpies cases o negocis.

Les obres d'aquesta nova seu de Pamesa Cerámica, es vénen desenvolupant amb l'objectiu d'inaugurar-se a la fi d'aquest mateix any.

Pujar