elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sis municipis valencians participaran en el programa pilot de 'Municipis Innovadors'

Sis municipis valencians participaran en el programa pilot de 'Municipis Innovadors'
  • Aquest projecte d'acompanyament i formació especialitzada està impulsat per la Conselleria d'Innovació i el centre Les Naus, en el marc del projecte Missions València

Vila-real, l'Alfàs del Pi, Dénia, Ontinyent, Riba-roja de Túria i Onda serà els “municipis innovadors” que, amb el suport de la Generalitat Valenciana, participaran en el programa pilot d'acompanyament i formació especialitzada impulsat per la Conselleria d'Innovació i el centre Les Naus, en el marc del projecte Missions València.

L'alcalde de Vila-real i regidor d'Innovació, José Benlloch, ha assegurat que “haver sigut un dels sis municipis seleccionats per a participar en aquest programa pilot és un orgull i una mostra més que el treball que hem estat fent en els últims 10 anys per a fer de Vila-real una ciutat referent en matèria d'innovació estan donant els seus fruits. Amb aquest programa, podrem continuar ampliant i reforçant aquest compromís per la innovació, compartint experiències i, sobretot, millorant. Tot amb l'objectiu últim d'afavorir una major qualitat de vida per a la ciutadania”.

Les sis localitats seleccionades tindran accés a tots els beneficis del programa, amb assessorament personalitzat a través de tallers formatius durant els mesos d'octubre i novembre de 2021. Aquests tallers, segons l'organització, abordaran el model d'innovació enfocat a millorar la vida de les persones, en una acció que forma part del projecte 'Missions València 2030’. Amb aquesta acció, la Direcció General d'Innovació pretén replicar el model de Missions València en aquests sis municipis per a acompanyar-los en el desenvolupament dels seus respectius fulls de ruta de transformació cap a la innovació.

Pujar