elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'ONG EDC Natura-Fundación Omacha organiza el II Concurs de Murals sobre la fauna del riu Millars

L'ONG EDC Natura-Fundación Omacha organiza el II Concurs de Murals sobre la fauna del riu Millars
  • El certamen dirigit als estudiants de 9 a 16 anys de la província de Castelló forma part dels actes programats per al Simpòsium de fotografia i natura 2017 que es celebra Vila-real (Castelló)

MÉS FOTOS
L'ONG EDC Natura-Fundación Omacha organiza el II Concurs de Murals sobre la fauna del riu Millars - (foto 2)
L'ONG EDC Natura-Fundación Omacha organiza el II Concurs de Murals sobre la fauna del riu Millars - (foto 3)
L'ONG EDC Natura-Fundación Omacha organiza el II Concurs de Murals sobre la fauna del riu Millars - (foto 4)

L'ONG vila-realenca per a l'Estudi, la Divulgació i la Conservació de la Natura (EDC Natura) amb la Fundació Omacha han presentat les bases que regeixen el II Concurs de Murals del Simpòsium de Fotografia i Naturalesa 2017 que es celebrarà a Vila-real (Castelló) els pròxims 21 al 23 d'abril. El certamen pretén fomentar les activitats creatives dels estudiants per tal de potenciar la consciència ambiental entre els centres educatius, els seus alumnes i la formació de joves científics.

La temàtica triada enguany per a l'exposició dels murals ha de veure amb la fauna dels rius i les seues interaccions biològiques. Podran participar tots els joves alumnes de la província de Castelló amb edats compreses entre els 9 i els 16 anys. Els treballs podran ser grupals o bé individuals.

Categories i premis

L'organització ha establert dos premis, el primer dotat de 200 €, guardó, diploma i un lot de llibres i el segon format per 100 €, diploma i lot de llibres. Les obres es podran presentar en qualsevol tècnica artística en format 60 x 90 cm. Els murals seleccionats s'hauran de presentar en muntatge pla sobre tauler, cartó ploma, tàblex, etc. És important tindre en conter que els murals no hauran de tindre cap tipus de signatura de l'autor o autors en lloc visible.

On entregar els murals?

Els participants enviaran una fotografia del mural amb les seues dades personals juntament amb un full a una cara indicant la història de l'obra, la metodologia emprada i bibliografia consultada a l'adreça de correu electrònic: edcnatura@ono.com El termini de recepció de les obres s'estableix de l'1 al 30 de març. Els organitzadors contactaran amb els finalistes perquè entreguen en mà o per transport les obres abans del 10 d'abril a la següent direcció: Loisele Comunicación, carrer Ausiàs March número 3, entresòl D, CP: 12540 de Vila-real (Castelló). L'organització avisarà els premiats del II Concurs de Murals perquè arrepleguen els premis durant la Gala EDC Natura del pròxim 23 d'abril de 2017. Els interessats poden trobar tota la informació detallada de les bases al Facebook d'EDC Natura-Fundación Omacha.

Pujar