elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'alcalde José Benlloch serà el pregoner de la Setmana Santa en el 50é aniversari de la Junta Central de Vila-real

L'alcalde José Benlloch serà el pregoner de la Setmana Santa en el 50é aniversari de la Junta Central de Vila-real
  • El Pregó de Setmana Santa de 2024 se celebrarà el pròxim 15 de març a la parròquia arxiprestal Sant Jaume

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, serà el pregoner de la Setmana Santa de 2024. La Junta Central de Setmana Santa va acordar en la seua assemblea del 5 de desembre sol·licitar la col·laboració de l'alcalde per a participar com a pregoner de la Setmana Santa, tot coincidint amb el 50é aniversari de l'entitat i el 750é aniversari de Vila-real.

La directiva de la Junta -amb la presidenta, Carmina Arrufat, Enrique Cortes, Salva Beltran i Mª Dolores Broch- ha lliurat la carta d'invitació a l'alcalde en la Casa Museu de Llorens Poy, adquirida recentment per l'Ajuntament mitjançan una subvenció de la Generalitat Valenciana. Ocasió que ha aprofitat per mostrar a la directiva de la Junta Central la valuosa col·lecció d'art religiós que els hereus de Llorens Poy, Antonio Carlos i José Vicente Llorens, donaran a la ciutat en compliment de la voluntat del Fill Predilecte de Vila-real.

Benlloch ha agraït a l'entitat l'eleccio en una data tan significativa tant per a la Junta Centra de Setmana Santa, declarada d'interés turístic autonòmic, com per a Vila-real.

El Pregó de Setmana Santa de 2024 se celebrarà el pròxim 15 de març a la parròquia arxiprestal Sant Jaume.

Pujar