elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

José Benlloch rep l'aval del PSPV per a ser el candidat a l'alcaldia de Vila-real

José Benlloch rep l'aval del PSPV per a ser el candidat a l'alcaldia de Vila-real
  • Els socialistes confien en l'actual alcalde amb un projecte de continuïtat, renovació i solvència per a continuar fent avançar Vila-real

L'assemblea local del PSPV-PSOE de Vila-real ha aprovat hui per 43 dels 44 vots emesos la candidatura proposada per l'Executiva local i liderada pel candidat, alcalde i president de l'agrupació local, José Benlloch. Una llista avalada per l'experiència i la capacitat demostrada al capdavant del govern municipal, amb incorporacions de perfils destacats per la seua solvència i arrelament social.

La llista que acompanyarà a l'alcalde i candidat socialista, José Benlloch, és la següent:
1.    José Benlloch
2.    Silva Gómez
3.    Emilio M. Obiol
4.    Sabina Escrig
5.    Xus Madrigal
6.    Noelia Samblás
7.    Antonio Marín
8.    Miriam Caravaca
9.    Javier Serralvo
10.   Anna Vicens
11.   Javier López
12.   Ana Torres
13.   Diego A. Vila
14.   Inma Cerdà
15.   Juan Luis Sánchez
16.   Mónica Mañas
17.   Darío Nieto
18.   Carmen Gloria Pitarch
19.   Pau Ayet
20.   Mª Dolores Vicens
21.   Jordi Monfort
22.   Mª Carmen Bellmunt
23.   Salvador Capella
24.   Rosario Royo
25.   Eduardo Pérez

Suplents:
1.    Mari Carmen Rey
2.    Pascual Costa
3.    Mari Carmen Pesudo

La secretària general local, Silvia Gómez, i l'alcalde i candidat a la reelecció, José Benlloch, han destacat la vàlua, capacitat i competències de totes les persones que integraran la candidatura socialista, en una proposta que combina la línia de continuïtat amb el projecte actual de govern amb la incorporació de persones de reconeguda trajectòria, joventut i arrelament social. “El mandat que deixem arrere passarà a la història com un dels més complexess. La pandèmia de la COVID-19 i, ara, l'impacte de la guerra d'Ucraïna, sumades a la crisi de la ruïna de l'herència del PP, per la qual portem ja més de 60 milions pagats entre empastres urbanístics i deute heretat, ens ha posat fre a moltes de les iniciatives que teníem en ment, però en cap cas ens ha parat. Estem davant reptes molt importants que fan més necessari que mai un equip de persones preparades, amb experiència i una dedicació absoluta a la nostra ciutat. Eixa és la llista que hem preparat, que combina l'experiència i la renovació, per a formar l'equip que Vila-real necessita per a continuar avançant en la nova Vila-real del segle XXI; un futur en el qual va ser imprescindible aprofitar les oportunitats de fons europeus i gestionar les noves competències que Vila-real ha anat assumint, com en matèria de serveis socials, a més de fer front a les greus dificultats que arrossega la nostra ciutat i els reptes del futur”, destaca el candidat de la proposta que ha recaptat el suport pràcticament unànime de l'assemblea. Per al candidat socialista a revalidar l'alcaldia de Vila-real, la llista proposada i recolzada per l'assemblea local és la millor garantía que el projecte de Vila-real continuarà avançant. “Amb el PSPV-PSOE i amb aquesta candidatura, Vila-real, sempre endavant”, conclou.

Amb aquest objectiu, la primera tinenta d'alcalde i secretària general local, Silvia Gómez, serà el número 2 de la candidatura, seguida pel director territorial de Territori, Emilio M. Obiol (3), i la diputada autonòmica Sabina Escrig (4). Els regidors Jesús Madrigal (5) i Noelia Samblás (6) completen els sis primers llocs de la candidatura, que incorpora en el lloc 7 a l'independent Antonio Marín, psicòleg i professor de la Universitat Internacional de València (VIU), doctor en disseny, gestió i avaluació de polítiques de benestar social, a més de màster en psicologia jurídica i mediació. Els regidors i regidores del Grup Municipal Socialista Miriam Caravaca (8), Javier Serralvo (9), Anna Vicens (10) i Diego A. Vila (13) s'integren també en la llista, com a aval de l'actuació realitzada pel govern municipal. El jove, de 21 anys, Javier López, estudiant de Dret i membre d'entitats com la Junta de Festes, el Crist de l'Hospital o la Setmana Santa, s'incorpora com independent en el lloc 11 de la candidatura, seguit per la llicenciada en Belles Arts Ana Torres (12) o la presidenta de l'Associació d’Aturats de Vila-real (Adavi), Inma Cerdà, entre altres. Tanquen la llista els actuals regidors Rosario Royo i Eduardo Pérez, als qui, al costat dels també edils Álvaro Escorihuela i Aida Beteta, l'alcalde i la secretària general han volgut mostrar especialment el seu agraïment pel treball exercit en un mandat especialment complicat.

L'assemblea municipal també ha mostrat el seu suport a la secretària general, Silvia Gómez, i al secretari general del PSPV-PSOE i president de la Generalitat, Ximo Puig, per a la seua incorporació a la candidatura autonòmica, entre altres candidatures proposades a l'assemblea.

Pujar