elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Jornades gastronòmiques Mengem a Vila-real Olla de la Plana

Jornades gastronòmiques Mengem a Vila-real Olla de la Plana
Jornades gastronòmiques Mengem a Vila-real Olla de la Plana
  MÉS FOTOS
  Jornades gastronòmiques Mengem a Vila-real Olla de la Plana - (foto 2)
  Jornades gastronòmiques Mengem a Vila-real Olla de la Plana - (foto 3)
  Jornades gastronòmiques Mengem a Vila-real Olla de la Plana - (foto 4)
  Jornades gastronòmiques Mengem a Vila-real Olla de la Plana - (foto 5)

  Hui s'ha realitzat un showcooking al Teatre Tagoba, un esdeveniment gastronòmic que obri la 12a edició de les jornades Mengem a Vila-real Olla de la Plana. L'Ajuntament, l'Associació d'Hostaleria i Oci de Vila-real (Ashiovi) i l'Associació Gastronòmica de Vila-real han impulsat aquest showcooking amb restauradors estrela Michelin i xefs de reconegut prestigi com a avantsala del concurs nacional d'olla de la Plana, que tindrà lloc aquesta vesprada, i de les jornades, que es desenvoluparan durant tot el mes de novembre als restaurants de la ciutat.

  El showcooking sobre l'olla de la Plana ha comptat amb quatre ponents i un padrí d'excepció, Pepe Rodríguez, presentador del programa de televisió Masterchef i propietari del restaurant El Bohío. Els ponents han sigut Miguel Barrera, del restaurant Cal Paradís, estrela Michelin; Javier Estévez, del restaurant La Tasquería, de Madrid, també guardonat amb estrela Michelin; Ricardo Sotres, del restaurant El Retiro, a Astúries, també estrela Michelin; i el vila-realenc Roberto Bosquet, més conegut com el xef Bosquet, que ha aconseguit un gran reconeixement social per les seues propostes de cuina saludable i que compta ja amb cinc restaurants.Aquesta vesprada, a les 18.30 hores es realitzarà a la plaça de la Vila el concurs nacional d'olla de la Plana.

  El Jurat del concurs estarà format pel padrí i els ponents de les jornades, a més de la presidenta de l'Associació d'Ames de Casa, Conchita Ibáñez, i el periodista especialitzat en gastronomia Raúl Puchol.A les 20.30 hores començarà el repartiment de l'olla de la Plana als veïns i veïnes, amb un euro de donatiu per cada cassola. Una degustació solidària que enguany anirà a benefici de Mans Unides.

  Pujar