elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
INCENDI VILA-REAL

Intoxicada una família, entre ells dos menors, per l'incendi d'un habitatge a Vila-real

Intoxicada una família, entre ells dos menors, per l'incendi d'un habitatge a Vila-real
  • Els servicis mèdics van traslladar als quatre persones a l'hospital La Plana de Vila-real

Efectius del Consorci Provincial de Bombers de Castelló, pertanyents al parc Plana Baixa, han dut a terme esta nit una intervenció a Vila-real per l'incendi que s'ha declarat en un habitatge del carrer Aragó.

Pel que sembla, el foc s'ha originat per la mala combustió d'una ximenera pel que els bombers han hagut de donar resposta a un servici que implicava la presència de monòxid de carboni. L'incident va tindre lloc sobre les 23.30 hores d'anit.

Ja en el lloc, els bombers van actuar amb rapidesa per a extingir les restes de la combustió i ventilar l'habitatge, prenent les mesures necessàries per a eliminar la presència de monòxid de carboni.

Simultàniament, els servicis sanitaris, mobilitzats pel CICU (Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències), van assistir a quatre ocupants de l'habitatge: una dona de 37 anys, un home de 43 anys i una xiqueta de 9 anys, així com a un xiquet de 13 anys. Tots ells mostraven símptomes de possible intoxicació per inhalació de fum.

Les quatre persones afectades van ser traslladades per mitjans sanitaris a l'hospital La Plana de Vila-real per a rebre atenció mèdica. La ràpida actuació dels bombers i servicis d'emergència va contribuir a mitigar els riscos associats amb l'incident i garantir la seguretat dels ocupants de l'habitatge.


Pujar