elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Home tirat en un carrer de Vila-real: la Policia Nacional es pronuncia sobre el missatge viral de WhatsApp

Home tirat en un carrer de Vila-real: la Policia Nacional es pronuncia sobre el missatge viral de WhatsApp
  • Els fets van ocórrer la nit del diumenge al dilluns i l'àudio circula per telèfons mòbils acompanyat de diverses imatges

En les últimes hores estan circulant pels grups de WhatsApp unes imatges d'un home tirat en un carrer de Vila-real. Els fets van ocórrer durant la nit del diumenge al dilluns d'esta setmana, segons ha confirmat la Policia Nacional a este mitjà digital, en una actuació en la qual va ser necessària la participació dels agents i l'assistència d'una ambulància SAMU al carrer Andalusia.

Atenció sanitària i actuació de la Policia Nacional
Atenció sanitària i actuació de la Policia Nacional

Què té a veure este fet, que es tracta d'un robatori, amb uns missatges i fotos que s'estan compartint pels grups de WhatsApp durant les últimes hores? Faula o realitat?

Des d'elperiodic.com ens hem posat en contacte amb la Policia Nacional per a conéixer si estes imatges té a veure amb un missatge viral que està circulant pels telèfons mòbils.

En el missatge d'àudio, que comença amb un “quina tela”, una persona explica que “m'ha comentat una de la meua penya que a un home que ella coneix li acaben de pegar un palizón i li acaben de robar. La qüestió és que hi ha gent que es tira al sòl en la carretera com si estiguera mal i el que va conduint es per a per a veure el que li està passant. No l'hagais. Si veieu a algú tirat en el sòl per a veure que passa, no ho feu. Es veu que este home ha parat amb la moto i el que estava en el sòl s'ha alçat li ha pegat un palizón i li ha robat”.

Un altre missatge d'àudio indica que “al marit de […] a Vila-real li ho han fet hui en el semàfor. Li han llevat la moto i li han pegat una pallissa”.

Fonts de la Comissaria de Castelló han explicat que les imatges corresponen al robatori d'una moto amb violència, però que no té res a veure amb el que circula pels telèfons mòbils, atés que han assegurat des de la Policia Nacional que “no es tracta d'una banda”, sinó que pel que sembla és un fet aïllat.

Des de la Comissaria han explicat, en relació a la foto que circula pel mòbil, que un home es trobava parat en un semàfor del carrer Andalusia quan un altre home apareix muntat sobre una moto i el que es troba aturat en el semàfor el tira de la moto i li roba el vehicle.

Es tracta d'un “autor multireincident” que ja ha sigut detingut, segons la Policia Nacional. Encara que desmentixen que es tracte d'una banda ni de cap modus operandi, sinó que pel que sembla es tracta d'un fet aïllat.

Pujar