elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
ACCIDENT CICLISTES VILA-REAL

La Guàrdia Civil dona caça al conductor escapolit que va atropellar a quatre ciclistes a Vila-real

La Guàrdia Civil dona caça al conductor escapolit que va atropellar a quatre ciclistes a Vila-real
  • A últimes hores d'este diumenge la Guàrdia Civil ha emés un comunicat sobre el greu sinistre que va ocórrer este dissabte

A últimes hores d'este diumenge la Guàrdia Civil ha emés un comunicat sobre el greu sinistre que va ocórrer este dissabte a la ciutat de Vila-real per a donar una esperada notícia.

I és que el Subsector de la Guàrdia Civil de Trànsit de Castelló ha detingut al conductor acusat dels delictes de conducció temerària, lesions per imprudència greu i abandó del lloc de l'accident pel sinistre vial ocorregut en la carretera N-340 al seu pas per la localitat de la Plana Baixa.

I és que segons va informar el CICU este dissabte, 4 ciclistes circulaven per esta via quan un vehicle va col·lidir per abast al voltant de les 8.20 del matí en el punt quilomètric 964,800 sentit València. Dels quatre ciclistes, es va atendre dos de diverses ferides i contusions. Tots dos van haver de ser traslladats per una ambulància de Servici Vital Bàsic a l'Hospital de la Plana.

El conductor del turisme causant de l'accident va abandonar el lloc de l'accident, i a partir d'ací va ser quan la Guàrdia Civil va iniciar una investigació per a localitzar a l'escapolit, que va donar els seus fruits este diumenge.
L'Equip d'Investigació i Seguretat Viària del Subsector de Trànsit de Castelló va instruir diligències, va localitzar el vehicle i va identificar al seu conductor.

El presumpte autor és un home de 29 anys, detingut com a presumpte autor dels quatre delictes contra la Seguretat Viària anteriorment esmentats.

Pujar