elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un ferit per tres banyades en el tancament de bous salvatges de Vila-real

Un ferit per tres banyades en el tancament de bous salvatges de Vila-real
  • L'home ha sigut operat d'urgència i es troba estable

Una persona ha resultat ferit per asta de bou aquest matí a Vila-real durant la celebració del tancament de bous salvatges de la ramaderia Santa María.

L'home de 41 anys, ha rebut tres banyades i ha sigut operat d'urgència a l'hospital La Plana de Vila-real i es troba estable, segons ha pogut saber elperiodic.com. Segons fonts de l'Ajuntament de Vila-real es tracta de Daniel G. G. nascut en 1981 i veí de Sant Feliu de Llobregat, Barcelona, que després de ser intervingut es troba ingressat amb pronòstic reservat.

Segons alguns testimonis, el succés ha ocorregut sobre les 11.15 hores a la cantonada de la UNED, en la zona del Raval del Carme.

Pel que sembla, un dels bous hauria propinat diverses banyades i immediatament ha sigut traslladat al servei d'infermeria de les festes.

Durant el tancament, el ramat s'ha partit en dos i l'agafada s'ha produït amb l'arribada dels tres bous ressagats. És en aqueix moment, quan un dels bous ha colpejat a un home de mitjana edat, l'ha tombat en el sòl per a després alçar-lo per l'aire i colpejar-lo contra la barrera.

Pujar