elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Fashion Night torna amb descomptes i música en directe per a incentivar les compres en el comerç de Vila-real

La Fashion Night torna amb descomptes i música en directe per a incentivar les compres en el comerç de Vila-real
  • Ucovi programa l'esdeveniment per a aquest divendres, 10 de juny, de 20.00 a 00.00 hores, amb animació en la zona per als vianants del centre de la ciutat

El comerç de Vila-real ha preparat per a aquest divendres una nit de descomptes, animació i sorpreses per a incentivar les compres en els establiments locals. La Fashion Night torna de la mà de la Unió de Comerç de Vila-real (Ucovi), amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç. “A Vila-real comptem amb una oferta comercial variada i de qualitat, i amb una atenció personalitzada per part de professionals per a una experiència de compra satisfactòria”, remarca el regidor responsable de l'àrea, Diego A. Vila, qui afig que “a tot això, s'uneixen aquest divendres ofertes i descomptes en una Fashion Night que esperem que ajude a la progressiva recuperació del comerç local després del dur colp que ha suposat la pandèmia”.

La Fashion Night arrancarà el divendres 10 de juny a les 20.00 hores i es prolongarà fins a la mitjanit. Els comerços adherits a Ucovi obriran les seues portes i, a més, en la zona per als vianants del centre de la ciutat els clients podran gaudir de música en directe, a més de beneficiar-se de les ofertes especials que els establiments oferiran amb motiu de la Fashion Night.

Des d’Ucovi asseguren que la Fashion Night serà “una oportunitat per a gaudir d'una nit de compres diferent, amb descomptes, regals i moltes sorpreses. Es podran adquirir peces de temporada a preus especials i gaudir de les múltiples activitats i sorpreses que han preparat els comerços per als seus clients”.

Així, els comerços han previst més de vint zones outlet i oferiran còctels i copes de cava, regals als seus clients, sortejos i molts descomptes.

Pujar