elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els empadronats de Vila-real tindran descomptes en els abonaments de l'Arenal Sound 2024

Els empadronats de Vila-real tindran descomptes en els abonaments de l'Arenal Sound 2024
  • Les sol·licituds es poden realitzar a través de la web del festival de Borriana des del 4 a l'11 d'octubre

L'aliança entre l'Ajuntament de Vila-real i el festival Arenal Sound es reforça amb un nou acord aconseguit entre la direcció del festival i l'Alcaldia del consistori vila-realenc perquè els veïns i veïnes empadronats a la ciutat puguen accedir a un preu especial en els abonaments de cara a la pròxima edició d'aquest esdeveniment, referent musical en el panorama nacional i internacional.

Amb aquesta col·laboració, Vila-real fa un pas més en la seua aposta per la marca de festivals i esdeveniments, i acosta encara més l'Arenal Sound als vila-realencs i les vila-realenques. Un acord que s'ha aconseguit gràcies a les gestions de l'alcalde de la ciutat, José Benlloch, amb els promotors del festival, David i Toño Sánchez. L'alcalde ha agraït la voluntat de col·laboració “del festival que se celebra en la localitat germana de Borriana i amb el qual des de fa anys mantenim una vinculació estreta, acollint concerts i esdeveniments esportius a la nostra ciutat”. Una aliança que “ens connecta amb un esdeveniment de gran projecció i que reporta avantatges per al públic local”, tal com ha assenyalat la regidora de Festes, Miriam Caravaca.

Així les coses, les persones empadronades a Vila-real podran adquirir abonaments per al festival a un preu de 44,99 euros (més despeses de gestió), en el cas de l'abonament general, i de 99,99 euros (més despeses de gestió), en l'abonament VIP.

Els interessats hauran d'emplenar un formulari que es publicarà en la pàgina web de l'Arenal Sound aquest dimecres 4 d'octubre i que estarà disponible fins al dia 11 d'octubre. El dia 13 es procedirà a la revisió i filtrat de les sol·licituds. La regidora de Festes ha explicat que serà el propi Ajuntament, a través del departament d'Atenció i Tràmits, el que comprovarà que les persones beneficiàries consten en el padró municipal. Una vegada realitzada la revisió, l'organització del festival remetrà un correu a les persones que complisquen els requisits amb un link perquè puguen adquirir les entrades al preu especial. El termini per a la compra de les entrades serà del 20 d'octubre a les 12.00 hores fins al 21 d'octubre a les 23.59 hores. El descompte es mantindrà durant tot aquest període de manera constant. A més, cada veí podrà comprar fins a dos abonaments i no hi ha límit d'edat, encara que l'accés al festival és únicament per a majors de 18 anys o menors de 9 anys acompanyats dels seus pares, tal com recorden des de l'organització.

Pujar