elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El diputat de Promoció Econòmica inaugura la X edició del Foro d’Innovació Nacional Globalis: el metaverso

El diputat de Promoció Econòmica inaugura la X edició del Foro d’Innovació Nacional Globalis: el metaverso

    El diputat de Promoció Econòmica, Ocupació i Relacions Internacionals, Pau Ferrando, ha inaugurat aquest matí la dècima edició del Foro Nacional d'Innovació, organitzat per la Fundació Globalis i amb la col·laboració de la Diputació de Castelló i l'Ajuntament de Vila-real.

    Aquesta jornada ha estat vinculada a les oportunitats de negoci entorn del metaverso, amb una taula rodona sobre els «Desafiaments legals del metaverso» amb Augusto Cavalcante, chief compliance officer de Bit2me, Ana Bricio Ruiz, advocada i responsable de l'àrea de dret digital de Padima, i Xavi Garcia Gandía, brain i fundador de Robottions.

    Seguidament, s'ha realitzat una entrevista a Iker J. De los Mozos, cap d'Avatares en Genies Inc. I ha continuat amb altra taula rodona titulada «La indústria del metaverso» amb Damián Romero, CEO i fundador de VRHispaverso, Carlos Domínguez, de l'àrea de desenvolupament de negoci d'Ilunion Accessibilitat, Javier Arguello cofundador i CTO de Qurable, Águeda Gómez, investigadora en INIT, i Raúl Calleja, director de digitalització i diversificació d'Ifema Madrid.

    Pujar