20 de setembre de 2020 20/9/20

PP: "La Diputació concedeix a Vila-real tres desfibril·ladors"

PP: "La Diputació concedeix a Vila-real tres desfibril·ladors" - (foto 1)

    La Diputació de Castelló ha concedit a la ciutat de Vila-real tres desfibril·ladors dins del programa 'territorio cardioprotegido' que ha impulsat el Govern Provincial.

    Tal com ha explicat avui el regidor del PP a Vila-real, Carlos Gil, "es tracta d'una aposta impulsada pel Govern del PP i que ha comptat amb la unanimitat de tots els grups polítics i que va a suposar un gran pas per a beneficiar a tots els vila-realencs".

    "Ser un territori cardioprotegit va més enllà de comprar i repartir desfibril·ladors. El Govern provincial s'ha implicat amb el 100% dels municipis de la província i no implica solament sufragar la compra d'aquests equipaments, sinó que inclou formació per a personal que ho facen funcionar de forma correcta".

    Carlos Gil ha explicat "hi ha que tenir en compte que la intervenció dels dispositius DESA aporten al malalt uns notables índexs de supervivència en casos de parada cardiorrespiratòria, no previsibles sense la possibilitat de la seua immediata utilització" pel que "que els tres sol·licitats per Vila-real hagen sigut concedits és una bona notícia".

    Pujar