elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP denuncia que Benlloch prioritza la compra del Bingo als convenis amb entitats socials i culturals

El PP denuncia que Benlloch prioritza la compra del Bingo als convenis amb entitats socials i culturals
  • Asseguren que el govern socialista aprova un expedient de crèdit de 250.000 € per a un nou pagament d'aquest immoble mentre deixa sense convenis a les associacions locals

El Partit Popular de Vila-real ha lamentat que l'alcalde socialista Benlloch “prioritze gastar 250.000 euros més en la compra del Bingo als convenis amb les entitats socials i culturals de la ciutat en l'expedient de crèdit per a incorporar romanents aprovat hui”.

El ple municipal -amb els vots a favor del PSOE i el regidor no adscrit Manu Rubert- ha aprovat destinar 250.000 euros dels romanents del passat exercici per a pagar una nova anualitat de la compra del Bingo del Cedre, que tindrà un cost total per a les arques municipals de 800.000 euros.

“Amb els expedients de crèdit aprovats hui pels socialistes i, segons l'informe de l'interventor, només queden 43.222,08 € de romanents del passat exercici, per la qual cosa es posa en risc molts convenis amb entitats socials i s'evidencia que aquestes no són prioritàries per a Benlloch”, ha lamentat el portaveu popular.

Segons Casabó, “aquest expedient de crèdit és un bon exemple de la manera de gestionar dels socialistes”. “Van utilitzar fa un any a les entitats culturals com a escut quan van decidir comprar el Bingo i van rebre crítiques dels veïns, però ara prioritzen invertir en un immoble per al qual ni hi ha un projecte d'ús ni sabem quan podrà utilitzar-se en lloc d'agilitzar els convenis amb les associacions locals”, ha denunciat el líder del PP.

“Només li demane que no continue perjudicant les entitats socials, moltes de les quals estan tenint dificultats per a desenvolupar els seus projectes, pel simple fet que la proposta per a prioritzar els seus convenis arriba de la mà del Partit Popular”, ha conclòs Casabó.

Pujar