elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Demanen la col·laboració veïnal per a trobar el cotxe escapolit després d'un greu accident a Vila-real

Demanen la col·laboració veïnal per a trobar el cotxe escapolit després d'un greu accident a Vila-real
  • Un menor, de 15 anys, ha acabat a l'hospital amb policontusiones

La Policia Local de Vila-real ha demanat la col·laboració ciutadana per a donar amb un vehicle que s'ha escapolit després d'un greu accident.

El succés ha ocorregut este dijous a la vesprada en l'encreuament de l'avinguda Francesc Tárrega amb la cale Ausiàs March i un adolescent ha resultat ferit.

No obstant això, el vehicle causant de l'accident de trànsit va decidir donar-se a la fugida, deixant en el lloc dels fets al menor, de 15 anys, que ha hagut de ser traslladat a l'hospital per policontusiones en una ambulància de Suport Vital Bàsic.

Ara la policia del municipi castellonenc demana ajuda per a donar amb el tot terreny, pel que sembla un Audi A4 de color negre amb les llunes posteriors tintades. Indiquen que qualsevol persona que puga aportar alguna informació telefone al 964547010.

D'altra banda, no va ser l'únic accident que va registrar Vila-real en la mateixa jornada, ja que a pocs carrers, entre José Ramón Batalla i Cardenal Tarancón, un motorista va resultar ferit en xocar contra un altre vehicle.

 

MÉS FOTOS
Demanen la col·laboració veïnal per a trobar el cotxe escapolit després d'un greu accident a Vila-real - (foto 2)
Demanen la col·laboració veïnal per a trobar el cotxe escapolit després d'un greu accident a Vila-real - (foto 3)
Pujar