elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP demana obrir la negociació del pressupost a les associacions de veïns de Vila-real

  • “Ja que el govern socialista ha decidit no escoltar el principal grup de l'oposició, demanem que almenys s'atenguen les peticions dels col·lectius veïnals”, ha assegurat el portaveu Adrián Casabó

El Partit Popular de Vila-real ha instat l'equip de govern socialista a obrir l'actual negociació del pressupost a les associacions de veïns de Vila-real. “Com sempre i una vegada passen les eleccions, els socialistes s'obliden dels pressupostos participatius i, a pesar que porten setmanes parlant d'un pressupost per als últims mesos de l'any, no tenen en compte les opinions dels veïns”, ha denunciat.

“Ja que el govern socialista ha decidit vetar al principal grup de l'oposició i, per tant, a tots els vila-realencs als quals representem, demanem que almenys atenguen els col·lectius veïnals i que es recullen les seues demandes en eixe nou pressupost”, ha assegurat el portaveu Adrián Casabó, qui ha recordat que hui dia el Partit Popular no disposa encara de l'estat d'execució de l'actual pressupost prorrogat, malgrat portar mesos demanant-lo en la comissió informativa corresponent.

“Aquesta és una prova més del caos en la gestió econòmica després de 13 anys de govern socialista a Vila-real, ja que fins i tot el govern assegura desconéixer l'estat actual dels comptes. Desgraciadament, ja res sorprén, després de veure com han tingut factures en els calaixos de la seua gestió la passada legislatura per valor de més de 4 milions d'euros i com els autònoms i petites empreses no volen ni treballar per al seu ajuntament”, ha lamentat o el portaveu popular.

Pujar