elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Compromís per Vila-real demana solucions per al carrer Bàrbara Royo després d’anys d’espera

Compromís per Vila-real demana solucions per al  carrer Bàrbara Royo després d’anys d’espera
  • El Grup Municipal de Compromís per Vila-real demana solucions per al carrer Bàrbara Royo després d'anys d’espera a l'entorn del centre comercial Carrefour

Un projecte encetat fa molts anys i que encara continua perdut en el temps.

Els edils de Compromís van preguntar a l'edil de Territori E. Obiol en el Ple de febrer per saber en quin punt es trobava aquest emplaçament i quines previsions tenien. «Com acostuma a fer, el senyor Obiol va contestar amb evasives, assenyalant que no hi ha solució a curt termini, tot evitant assumir responsabilitats», indica la portaveu de Compromís, Maria Fajardo. «És un dels carrers amb nom de dona projectats en aquella zona del terme, però que actualment es troba en condicions molt millorables i amb una utilitat pràcticament nul·la degut a les pèssimes condicions i el deteriorament en què es troba. Un projecte que es va demorant en el temps perquè sempre sorgeixen prioritats i els veïns de la zona ja estan farts», apunta.

El passat mes de març i després de la repetida insistència per part del grup és van començar a obrir els carrers de la zona Herarbo, «la qual cosa suposa un pas, però són molts els projectes enllestits que han de finalitzar-se per donar als vila-realencs la ciutat que mereixen». Des de l'equip de Govern es va donar a entendre que encara passarà molt temps fins que es trobe una solució. «És a dir, no es dona resposta a un dels problemes més generalitzats de la nostra ciutat com és l’urbanisme, sense donar a la població solucions i respostes», manifesta Fajardo, «haurien de parlar clar i oferir informació transparent, com els ciutadans necessiten, en lloc d'opacitat i titulars que després no es compleixen».

Per a la portaveu de Compromís, la urbanització definitiva d'aquesta zona «hauria de ser una prioritat». «No es tracta d'un megaprojecte amb un elevat cost econòmic o que requereix d'unes grans gestions», afig, «és només un carrer que des de fa anys hauria de ser d’utilititat, però que malgrat trobar-se en un lloc proper a un centre comercial, gairebé no té cap utilitat real».

Pujar