elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cloenda de l'exposició "Mujeres de Etiopía"

Cloenda de l'exposició "Mujeres de Etiopía"
Cloenda de l'exposició "Mujeres de Etiopía"
  MÉS FOTOS
  Cloenda de l'exposició "Mujeres de Etiopía" - (foto 2)
  Cloenda de l'exposició "Mujeres de Etiopía" - (foto 3)

  El regidor de Ciència, Innovació i Universitats, Eduardo Pérez, ha acompanyat el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, en la visita i conferència de cloenda da l'exposició "Mujeres de Etiopía", organitzada pel centre associat de la UNED de Vila-real. La mostra és una col·leció de 40 fotografies de Pepo Prieto, investigador de l'Institut de Catàlisi i Petroleoquímica del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC), sobre la vida de les dones a Etiòpia.

  La mostra pretén sensibilitzar sobre les necessitats de cooperació del país africà i recaptar fons per al seu desenvolupament, mostrant el paper de la dona en aquest territori, que es redueix en la gran part de casos a recórrer diàriament un llarg camí a la recerca d'aigua potable, quedant així sense educació. Per a això, l'ONG ADS -organitzadora de la mostra itinerant amb la UNED- treballa fonamentalment en la perforació de pous d'aigua i la UNED, per part seua, beca a dones del país perquè puguen formar-se i tornar per a posar en pràctica sobre el terreny els seus coneixements.

  Per la mostra han passat uns 350 alumnes de secundària de Vila-real. A més, dimarts passat es va organitzar també un Gala benèfica amb l'objectiu de recaptar fons per a l'apadrinament d'un pou d'aigua.

  Pujar