elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ciutadans Vila-real  lamenta la falta de planificació del PSOE amb la Policia Local

Ciutadans Vila-real  lamenta la falta de planificació del PSOE amb la Policia Local
  • La formació aposta per recuperar la policia de barri i rural per millorar la seguretat de Vila-real

El passat dimarts es va produir una manifestació al plenari ordinari de Vila-real on membres de la Policia Local de Vila-real reclamavan millores en la seua situació i condicions, front a un dèficit de personal de més del 30%. El Grup Municipal de Ciutadans ha volgut reiterar el seu suport a la policia, tal i com va manifestar en la sessió plenària el seu portaveu Domingo Vicent on assenyalava que “entenem perfectament el seu malestar. Volem agrair entranyablement la tasca que realitza la Policia Local de Vila-real, especialment per l’esforç que estan realitzant per suplir la falta d’efectius que hi tenen degut a la falta de planificació del govern del PSOE”

“Ciutadans ja vam alertar la legislatura passada, quan els nostres policies ja tenien una carència de 30 efectius, del greu problema que s’estava produint degut a la falta de planificació per l’alcalde Benlloch. També els vam advertir que aquest problema es podria agreujar per les jubilacions i per les persones en segona activitat i que, amb el temps, la situació s’ha tornat insostenible”, explica el portaveu.

El regidor ha volgut destacar que “la formació lliberal ha instat al equip de govern a afrontar el tema amb la màxima prioritat perquè està en perill la seguretat de la ciutadania i de la ciutat. No oblidem que la policia te un paper fonamental per a fer complir les constants faltes de civisme que vivim a Vila-real, com ara són els problemes de brutícia o els excrements dels gossos, així com actes vandàlics i abandonament de voluminosos i abocaments il·legals”. Així mateix, el portaveu assegura que “un dels objectius i de les propostes de CS es recuperar la policia de barri i rural que estan abandonades per aquesta falta d’efectius.”

Pujar