elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Casabó reconeix en l'acte ‘Vila-real entre totes’ la labor de dones pioneres de la ciutat

Casabó reconeix en l'acte ‘Vila-real entre totes’ la labor de dones pioneres de la ciutat
  • El candidat a l'alcaldia posa “el seu talent, valentia i esforç” com a exemple per a les noves generacions de vila-realenques

El Partit Popular de Vila-real ha celebrat aquest dimecres 8 de març l'acte ‘Vila-real entre totes’ per a reconéixer la labor de dones vila-*realenques pioneres en diferents àmbits de la societat i que han obert el camí per a moltes altres.

El candidat a l'alcaldia de Vila-real, Adrián Casabó, ha destacat el paper de la periodista Mónica Benavent, l'enginyera agrònoma Núria Chabrera, la inspectora Rosana Gallardo, la nadadora i primera olímpica de la localitat Yurema Requena, la primera edil de la democràcia Carmen Menero, la notària Maria Pilar Nácher i la presidenta de l'associació de les mestresses de casa Conchita Ibáñez.

“Amb el vostre talent, valentia i esforç sou un referent per a moltes vila-realenses que tenen en vosaltres un bon exemple per a continuar treballant per a construir una Vila-real millor, més inclusiva, igualitària i amb més oportunitats per a tots”, ha assegurat Casabó.

L'esdeveniment ha servit perquè algunes de les dones que han sigut reconegudes pogueren comptar la seua experiència personal i les seues vivències amb els veïns. “Gràcies per treballar per la igualtat real, per ser protagonistes d'una Vila-real en el qual la dones sempre ha tingut un paper destacat”, ha conclòs Casabó.

Pujar