elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Capella de la Mare de Déu de Gràcia de Vila-real tanca per les pluges

La Capella de la Mare de Déu de Gràcia de Vila-real tanca per les pluges
  • Les fortes precipitacions han generat desperfectes en El Termet

MÉS FOTOS
La Capella de la Mare de Déu de Gràcia de Vila-real tanca per les pluges - (foto 2)

L'Ajuntament de Vila-real ha informat que, a causa de les fortes pluges, s'ha produït la caiguda d'alguns arbres en El Termet i s'han causat desperfectes que han obligat a tancar temporalment la capella i la coveta de la Verge de Gràcia. Així, informen que aquest diumenge 27 de març no es desenvoluparà l'habitual servei litúrgic de les 13.00 hores.

Ja dimarts passat les fortes pluges van obligar a tancar el paratge natural del Termet, on es va haver de procedir a la retirada d'arbres caiguts per a netejar l'espai natural. Així, els desperfectes en la pista van portar a l'Ajuntament a tancar temporalment el pas en el circuit de running del Termet, fins que quede reparada i tot l'itinerari assegurat.

També s'ha va tancar temporalment la plaça del Pastoret. Durant aquesta setmana han sigut diversos els arbres del paratge que han cedit per l'acumulació d'aigua, i adverteixen que podria produir-se alguna caiguda més a causa de les condicions d'humitat de la terra i la previsió de noves precipitacions. Per aquest motiu, des del consistori es demana precaució i no fer ús de les instal·lacions tancades.

Pujar