elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Camions perduts queden atrapats a Vila-real per culpa del GPS

Camions perduts queden atrapats a Vila-real per culpa del GPS
  • Són continus els camioners que queden bloquejats en camins estrets

Camions embossats en camins estrets, atrapats en intentar girar a les cantonades, vies bloquejades fins que els camioners aconsegueixen eixir i fins i tot trencament de parets. Aquesta és la situació que es produeix en la part oest de Vila-real, on són continus els camioners que es perden pels seus camins intentant arribar a la seua destinació.

I és que no hi ha setmana que no es perda algun camió per culpa del GPS, que cerca la ruta més curta per a arribar a una de les fàbriques que hi ha pròximes a la carretera d'Onda. Així, són múltiples els camioners que, seguint les indicacions de l'aparell, queden atrapats i han de recular fins a trobar una eixida.

La situació es ve produint des de fa mesos en les partides a l'oest del municipi, des del barri de Melilla i el cementeri municipal fins a la zona del club de tennis, especialment en el camí de Fornets i el camí Vell de Vila-real a Onda.

“Dia rere dia els camions que van a Vitacer s'equivoquen i paren allí, on ja no poden donar la volta i s'emporten per davant parets, regueres, senyals de trànsit, cablejat de telèfons i tot el que es posa per davant amb la condició de poder eixir d'allí”, lamenta un dels veïns.

Els residents en els xalets i alqueries de la zona demanen alguna solució, com que es col·loquen rètols que redirigisquen als camions cap a aquesta fàbrica situada entre la carretera d'Onda (CV-20) i l'Autopista del Mediterrani (AP-7).

MÉS FOTOS
Camions perduts queden atrapats a Vila-real per culpa del GPS - (foto 2)
Camions perduts queden atrapats a Vila-real per culpa del GPS - (foto 3)
Pujar