elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benlloch remet als serveis jurídics declaracions de Mulet per a estudiar una possible querella per presumptes calúmnies

  • L'alcalde de Vila-real denuncia el “assetjament polític permanent” del senador al qual se suma una acusació de malversació de diners públics “absolutament falsa”

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, remetrà als serveis jurídics municipals les declaracions realitzades pel senador Carles Mulet i publicades en els mitjans de comunicació perquè estudien una possible querella per presumptes calúmnies, en acusar falsament el primer edil de “malversar diners públics”.

“L'assetjament polític permanent i la intromissió en la vida política de la ciutat de Vila-real del senador Mulet resulta ja insuportable. Una absoluta obsessió per intervindre en la vida política de Vila-real sense el més mínim respecte a la institució de l'Ajuntament, faltant a la veritat de manera permanent i intentant confondre a la ciutadania encara no sabem amb quin objectiu. A aquests atacs continus en els últims mesos se suma ara una acusació de malversació de diners públics absolutament falsa i que no és més que fruit de la mala fe, la falta de projecte, idees i incapacitat absoluta de Mulet d'oferir ajuda a aquesta ciutat, que seria la seua responsabilitat com a representant de la província de Castelló al Senat”, argumenta Benlloch. “Des que Mulet és senador”, agrega, “mai ha telefonat, s'ha preocupat ni ha demanat cap informació al govern municipal, que és el que té la legitimitat i la responsabilitat de gestionar i defensar els interessos de la ciutadania de Vila-real. A l'única cosa que s'ha dedicat en aquests anys és a contaminar, criticar i intentar distorsionar la realitat, demostrant que li importa molt poc Vila-real i els vila-realencs i que el seu únic interés és el d'afeblir políticament amb mentides permanents a l'alcalde i a l'equip de govern”.

“Per més pressió que pretenga exercir el senador Mulet, no deixarem de defensar els interessos de Vila-real com entenem que devem i tenim dret a fer-ho”, adverteix Benlloch. En aquesta línia, l'alcalde puntualitza: “L'encàrrec de l'estudi preliminar de viabilitat del soterrament de la via al seu pas pel terme de Vila-real és absolutament legal, necessari i eficaç per a la defensa dels interessos de la ciutat”.

A instàncies de l'àrea de Territori i per la falta de mitjans i la necessitat d'especialització, l'Ajuntament de Vila-real va traure a licitació una assistència tècnica que es va adjudicar l'empresa de la província de Castelló Ingestec. L'encàrrec de l'estudi preliminar de viabilitat del soterrament de la via forma part d'aquest contracte. “És un estudi imprescindible abans d'iniciar qualsevol reunió formal i oficial amb el Ministeri, que farem en el moment en què tinguem totes les dades per a defensar de la millor manera possible els interessos de Vila-real en un tema imprescindible i de futur per a la nostra ciutat, per més que Compromís per Compromís es dedique a intentar dinamitar qualsevol projecte de futur”, aclareix l'alcalde.

“Hem tolerat sense problemes tota la crítica permanent de Mulet durant anys, però no anem a tolera la campanya de difamació de Compromís per Compromís per part d'un senyor que hauria de preocupar-se per la nostra província i no pels seus propis interessos”, conclou Benlloch. Per aquest motiu, l'alcalde remetrà als serveis jurídics les declaracions de Mulet acusant el primer edil de “malversar diners públics” en els mitjans de comunicació per a estudiar una possible querella.

Pujar