elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benlloch crearà el Club d'Ambaixadors Marca Vila-real per a reforçar la projecció de la ciutat en el món

Benlloch crearà el Club d'Ambaixadors Marca Vila-real per a reforçar la projecció de la ciutat en el món

  Projectar la marca Vila-real a tot el món, atraure talent, inversions i posicionar a la ciutat a través dels vila-realencs i vila-realenques i altres personalitats de prestigi vinculades a Vila-real que resideixen o exerceixen la seua activitat professional en l'exterior. Amb la mirada posada en aquests objectius, l'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha anunciat la creació del Club d'Ambaixadors Marca Vila-real, una figura que pretén “activar la marca Vila-real en col·laboració amb la ciutadania i les personalitats espanyoles o estrangeres que són o se senten part de la nostra ciutat i que col·laboren amb l'Ajuntament en la promoció de la marca Vila-real en l'exterior”.

  Benlloch ha anunciat aquest projecte amb motiu de la recepció a l'empresari vila-realenc Ezequiel Franco, que en l'actualitat desenvolupa la seua activitat professional a la Xina a través de l'exportació de vins de la província i de diferents zones del país. L'alcalde ha subratllat que l'empresari vila-realenc “és un exemple del talent que Vila-real ha exportat al món i que volem canalitzar i potenciar a través de la creació del Club d'Ambaixadors Marca Vila-real”. Els ambaixadors de Vila-real seran professionals de reconegut prestigi nacional i internacional en àmbits com l'acadèmic, esportiu, associatiu, econòmic, empresarial, artístic, cultural o científic que mantinguen algun tipus de vincle amb la ciutat i que “desitgen ajudar a projectar la marca Vila-real en el món”. El projecte també persegueix potenciar la imatge de Vila-real com un lloc atractiu per a viure i per a impulsar nous projectes.

  A més, el Club d'Ambaixadors també afavorirà la creació d'una xarxa de treball i de relacions amb les persones que resideixen en l'exterior lloc que la proposta passa també per crear “una plataforma digital en la qual qualsevol persona podrà consultar qui són els ambaixadors de la marca Vila-real en el món i conéixer l'activitat que duen a terme”.

  La distinció d'Ambaixador Marca Vila-real serà atorgada per l'alcalde, a partir de la proposta d'un comité compost per representants de l'Ajuntament i d'entitats de diferents àmbits, que tindrà en compte l'activitat i el perfil de les persones candidates.

  “La creació del Club d'Ambaixadors Marca Vila-real és una iniciativa que des de l'equip de govern volíem impulsar ja a principi de la legislatura, però la pandèmia ens ha marcat altres prioritats en els últims anys”, remarca l'alcalde, qui afig que “malgrat tot, no ens oblidem d'aquests projectes que poden ser molt interessants per a generar oportunitats en la nova Vila-real del segle XXI”.

  Benlloch ha defensat la importància de “treballar en favor de la marca Vila-real de la mà de persones que estan tenint una gran projecció fora de les nostres fronteres”. Un d'aquests casos és el d’Ezequiel Franco, jugador professional de bàsquet retirat i llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses per l'UJI. Originari de Vila-real, es va traslladar a la Xina a la tardor de 2010 i, després de treballar en diferents sectors, es va centrar en la seua vocació, el món del vi, creant una empresa dedicada a la importació i distribució de vins, Franco Wine Merchants i la marca Franco Wine, amb la qual promociona els vins espanyols a la Xina. És el primer i únic espanyol al país asiàtic a obtindre el WSET Diploma, títol molt prestigiós dins del sector vinícola. Fluid en xinés i anglés, Franco va establir la seua segona companyia, la China Business Solutions, enfocada a la consultoria i que serveix de pont cultural i empresarial entre la Xina i la resta del món. “És un gran honor per a mi poder representar a la meua ciutat, Vila-real, a la Xina. Em sent molt afortunat i honrat de pertànyer a una ciutat que ha sabut desenvolupar-se amb molt d'èxit al llarg de la seua història recent”, assenyala Franco.

  Pujar