elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

"Ballem?" prepara la seua edició 2021 amb novetats importants en un nou espai

"Ballem?" prepara la seua edició 2021 amb novetats importants en un nou espai
  MÉS FOTOS
  "Ballem?" prepara la seua edició 2021 amb novetats importants en un nou espai - (foto 2)

  “Ballem?” la mostra de ball televisat protagonitzada per un públic sènior tornarà aquest mes de novembre, després d'un 2020 en què no va poder realitzar-se a causa de la crisi sanitària actual originada per la covid-19. En aquesta ocasió la cita serà en un espai emblemàtic i totalment renovat, com és el teatre Tagoba de la ciutat.

  En l'última edició celebrada, la del 2019, “Ballem?” va congregar a prop de 150 persones entre públic i participants pel que en està ocasió, la mostra, haurà de realitzar-se amb noves mesures de seguretat i aforament. En aqueix sentit, l'equip organitzador ha treballat per a realitzar amb total seguretat l'esdeveniment amb mesures excepcionals. Per aquest motiu, l'edició 2021 es realitzarà sense públic (només amb invitació) ja que els quatre programes que componen l'edició seran gravats i posteriorment emesos per televisió i internet.

  El regidor de Serveis Socials, Álvaro Escorihuela, ha destacat “la importància d'incorporar de nou als més majors en accions d'entreteniment dirigides per les institucions públiques ja que, s'han sacrificat molt, han sigut dels col·lectius més perjudicats en aquesta pandèmia i necessiten referents que els impulsen a continuar triant un estil de vida actiu”.

  Les parelles que s'inscriguen hauran de formar part de la mateixa unitat familiar per a minimitzar qualsevol risc i ballaran en diferents torns per a evitar qualsevol aglomeració. Per als balls en grup (coneguts com ‘meneítos’) les coreografies hauran de respectar la distància mínima de seguretat i usar màscara ja que generalment es donen entre grups de convivents i no convivents.

  “Ballem?” establirà una nova secció anomenada “Ballem des de casa?” on les parelles interessades a participar podran gravar-se en els seus domicilis i participar virtualment en el certamen en el qual es realitzarà un repàs als millors moments de les últimes cinc edicions. Finalment s'establiran mesures de seguretat i higiene tant per a l'espai on es desenvoluparà com per a l'equip que realitza l'activitat.

  “Ballem?” és la primera mostra de ball televisada de la província que, organitzada per la Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Vila-real, cerca fomentar l'envelliment actiu dels més majors des de l'any 2015. Com és tradició, i encara que el factor competitiu s'haja vist minimitzat a causa de la situació actual, hi haurà obsequis per a tots els participants gràcies a la col·laboració de la Unió de Comerç de Vila-real (Ucovi) i a la Fundació Caixa Rural. A més l'organització entregarà uns tiquets que podran intercanviar-se per un esmorzar o berenar en els establiments locals adherits, fomentant també l'economia local.

  Ja poden consultar-se les bases i realitzar-se la inscripció en l'àrea de Família dins de la pàgina web de l'Ajuntament de Vila-real, al correu electrònic televisioclar@gmail.com i telefònicament o per WhatsApp al telèfon 669 582 343.

  El regidor de Serveis Socials ha agraït de manera especial la col·laboració de “totes les persones que fan possible aquest programa”, com a Clar TV, Ucovi, la Fundació Caixa Rural Vila-real, les associacions de jubilats La Murà i El Prado, i les escoles de ball Azahar i Carisma.

  Pujar