elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un agricultor albira al vedell escapolit a Vila-real però torna a escapar

Un agricultor albira al vedell escapolit a Vila-real però torna a escapar
  • La Policia Local manté el dispositiu de cerca i demana col·laboració a la Guàrdia Civil i la Policia Nacional

L'Ajuntament de Vila-real ha confirmat que el vedell escapolit continua en parador ignorat, encara que havia sigut vist per un agricultor aquest matí sobre les 10.00 hores en la partida Pinella, però després s'ha tornat a escapolir.

L'home ha informat la Policia Local que acabava de veure a un vedell de color negre a l'interior d'una finca, en la partida Pinella, en les proximitats del riu i l'AP7. Desplaçats fins al lloc dels fets, els agents no han pogut finalment localitzar a l'animal, que ha tornat a escapar cap a adreça desconeguda. No obstant això, la Policia Local ha procedit a pentinar tota la zona amb dron, sense resultats.

La Policia Local puntualitza que l'animal escapat és un vedell de color negre, amb banyes de tot just 10 centímetres. A fi de donar amb el seu parador, es manté el dispositiu de vigilància i s'ha donat compte a la Guàrdia Civil i al Cos Nacional de Policia per a recaptar la col·laboració de tots dos cossos de seguretat en la cerca.

Cal recordar que des de la vesprada del dimarts, els agents de la Policia Local estan perseguint un vedell que s'ha escapolit pel terme municipal.

El cos policial demanava precaució als veïns mentre dure la persecució entre els camps i han sol·licitat la col·laboració veïnal per si algú albira a l'animal.

Aquest dimecres a la vesprada des de l'Ajuntament de Vila-real s'informava que el primer avís es va rebre a les 19.15 hores del passat dimarts, quan diversos veïns van veure al astado en la zona de la partida Madrigal coneguda com a Sant Fermín, que s'hauria escapat d'una finca.

Després de perseguir-ho per una zona pròxima al riu Millars, els agents li van perdre el rastre pels voltants de l'empresa Zirconio (l'antiga Vitacer), on va ser vist per última vegada.

Per això, la Policia Local manté actiu un dispositiu de cerca usant un dron per a sobrevolar la zona, demana precaució per possibles trobades amb el vedell escapolit i sol·licita que qualsevol persona que el veja telefone al 092.

Pujar