Castellano

Els més xicotets obrin el Carnestoltes 2020

Els més xicotets obrin el Carnestoltes 2020

    La plaça d'Espanya va acollir durant la vesprada del passat divendres la celebració del Carnestoltes Infantil. Desenes de xiquets i xiquetes van participar en la major festa de disfresses del municipi. Superherois, fruites, animals, personatges de contes infantils, històrics o de l'oest, entre altres van ser alguns dels abillaments que els xicotets van lluir al ritme de la música.
    Un esdeveniment en el qual l'alcalde, Jesús Villar, i la regidor de Festes, Asun París, va acompanyar als i les participants. La reina de la Primavera i la seua Cort d'Honor i la Comissió Municipal de Festes van ser els encarregats de triar les millors disfresses de la jornada. 

    Els adults prendran en el Carnestoltes el relleu als xicotets en la nit d'aquest dissabte 22 febrer, una festa que començarà a les 22.00 i finalitzarà a les 03.00 hores.

    Els majors començarà al celebració del Carnestoltes amb el XVII Concurs de Disfresses aquesta vesprada a les 18.00 hores en el centre social del carrer Cervantes. Aquesta mateixa activitat tindrà lloc el diumenge 23 en en centre social de Santa Isabel.

    Pujar