Castellano
ROBATORI JESUSET

VIDEO | Demanen 2.000 euros pel rescat del Jesuset robat en un poble d'Alacant

VIDEO | Demanen 2.000 euros pel rescat del Jesuset robat en un poble d'Alacant
  • També en el barri de Benimaclet van robar fa uns dies la figura del Xiquet Jesús

La localitat de Sant Vicent del Raspeig, a Alacant, es veu embolicada en un insòlit succés on dos individus encaputxats han difós un vídeo a través de TikTok, exigint un rescat de 2.000 euros per la devolució del Jesuset robat. En la gravació, els joves, ocults després de passamuntanyes, exigeixen dos mil euros pel rescat del Jesuset robat a Sant Vicent del Raspeig.

En el vídeo es pot veure al Jesuset en el centre dels joves, mentre es dirigeixen a la càmera, això sí, distorsionant la veu, per a reclamar els diners pel rescat.

“Demanem 2.000 euros a la Policia Local de Sant Vicent del Raspeig perquè no cuida bé al Jesuset o sinó li farem mal al Jesuset”.

A continuació, el vídeo mostra el moment en el qual aquestes dues persones consumen l'acte vandàlic amb el robatori de la figura del Jesuset del Betlem situat entre els carrers Pintor Sorolla i Lillo Juan.

Robatori del Jesuset a Benimaclet

Per segon any consecutiu, uns vàndals van robar dies arrere el Jesuset del Betlem del barri valencià de Benimaclet. La figura va ser arrancada del pesebre que cada any organitza l'associació cultural Poble de Benimaclet.

Pujar