Castellano

S'estavella després d'una persecució policial a 140 km/h pels carrers de Sant Vicent del Raspeig

S'estavella després d'una persecució policial a 140 km/h pels carrers de Sant Vicent del Raspeig

  La Policia Local de Sant Vicent del Raspeig ha detingut a una persona després de dur a terme una persecució per la població en la qual el detingut va superar el límit de velocitat, aconseguit al voltant de 140 quilòmetres per hora en el seu intent de fugida.

  Els fets van succeir en la nit del passat dia 20, quan prop de les 23 hores la central de la Policia Local va rebre una trucada telefònica en què s'alertava de la presència d'una persona que podia estar en situació d'embriaguesa i es disposava a agafar el seu vehicle en els voltants de l'avinguda de L’Almássera.

  Una patrulla es va desplaçar ràpidament al lloc on van localitzar a un home que coincidia amb la descripció facilitada. Després de ser-li sol·licitada la documentació, el sospitós va emprendre la fugida amb un intent d'atropellar a un dels agents que es trobaven allí. Es va iniciar llavors la persecució per diverses zones de la població arribant a aconseguir velocitats pròximes als 140 quilòmetres per hora.

  Finalment, i després d'un llarg seguiment, el citat conductor va ser detingut després d'impactar, en primer lloc, amb un vehicle policial de manera intencionada i, posteriorment, contra un mur de pedra. El conductor del vehicle de 36 anys va ser detingut per circular sense permís de conduir per privació definitiva judicial. També se l'acusa de conducció temerària, negativa a sotmetre's a proves d'alcoholèmia i atemptat i resistència greu davant els agents de l'autoritat. El detingut, després de la realització de l'atestat, va ser entregat per a la seua posada a disposició judicial.

  El regidor de Seguretat i Policia Local, Adrián García, ha agraït “la col·laboració ciutadana i la rapidesa i perícia de tots els agents que van participar en esta detenció, gràcies a la qual cosa no hi ha hagut que lamentar danys personals”.

  Pujar