Castellano

Sant Vicent del Raspeig registra el brot en covid més nombrós de la jornada

Sant Vicent del Raspeig registra el brot en covid més nombrós de la jornada
  • És d'origen social i dotze persones han dada positiva en coronavirus

Sant Vicent del Raspeig és la ciutat alacantina que ha registrat el major brot de coronavirus en la jornada d'avui amb 12 casos de persones contagiades i és d'àmbit social, segons les dades actualitzades de la Conselleria de Sanitat i Salut Pública.

Actualment, la incidència acumulada en aquesta ciutat és de 254,33 casos per cada 100.000 habitants, segons l'última actualització. Cal recordar, que Sant Vicent del Raspeig és un dels 32 municipis amb toc de queda en la Comunitat Valenciana des del passat 10 de juliol i fins diumenge que ve 25 de juliol, tot això, si a causa de la situació, el President Ximo Puig decideix allargar més aquest toc de queda i incloure nous municipis amb aquesta restricció per a frenar el descontrolat augment de la incidència en molts d'ells.

Des que va començar la pandèmia, aquesta localitat ha registrat 4.765 casos positius en covid-19 i 57 morts per la malaltia.

Aquest és el brot més nombrós de la jornada però també s'han registrats altres tres més de 10 casos cadascun a València, Alacant i Villena.

Aquest nou brot el coneixem en una jornada en la qual la Comunitat Valenciana ha registrat la seua xifra rècord de contagis en aquesta cinquena ona amb 3.185 casos nous positius de coronavirus. Per províncies, València continua sent la més afectada, amb quatre xifres en el número de contagiats, amb 2.057 i un total de 233.537. Li segueix la província d'Alacant amb 763 i 156.314 en total i Castelló amb 365 contagiats en la jornada d'avui i un total de 44.841.

Pujar