Castellano

El robatori més dolç: Assalten un quiosc d'Alacant i s'emporten xocolatines i diners

El robatori més dolç: Assalten un quiosc d'Alacant i s'emporten xocolatines i diners

  La Policia Local de Sant Vicent del Raspeig ha detingut a dues persones, de 24 i 50 anys, acusades d'un presumpte delicte de robatori amb força després de ser sorpresos a l'interior d'un quiosc al carrer Ample de Castelar. Els arrestats portaven diners en efectiu, xocolatines i un terminal de recàrrega en el moment de l'arrest per part dels efectius policials.

  Els fets van ocórrer divendres passat 13 de gener, sobre les 15.20 hores, quan els agents van rebre un comunicat telefònic a la Central de la Policia, per part del propietari del quiosc, qui informava que li havien avisat que dos homes estaven entrant a la força en el seu establiment, que en aqueix moment es trobava tancat.

  Després de l'avís, la Policia Local es va dirigir immediatament al lloc dels fets observant en l'exterior de l'establiment a una persona que informava de la presència en aqueix moment a l'interior del local d'aquestes persones. En aqueix moment, els efectius van dur a terme una inspecció en la qual van poder escoltar sorolls provinents de l'interior.

  Així mateix, als pocs segons, un home va alçar la persiana metàl·lica uns centímetres per a intentar eixir arrossegant-se entre el sòl i el buit de la persiana, per la qual cosa es va procedir a la seua detenció. En l'escorcoll, els policies van trobar entre les seues robes nombrosos bitllets i monedes d'euros, així com diverses xocolatines i un terminal mòbil de recàrrega, tot això presumptament sostret de l'interior de l'establiment reconegut pel seu propietari.

  Pel que sembla, per a accedir a l'interior, l'arrestat va forçar el pany de la persiana. Després de diversos esbrinaments i gràcies a la col·laboració ciutadana, posteriorment es va procedir també a la detenció d'una altra persona que hauria participat en els fets i que ja no estava en el lloc. Tots dos han sigut traslladats per a la seua posterior posada a disposició judicial.

  Pujar