Castellano

Quatre guàrdies civils ingressats després d'extingir un incendi en un habitatge d'Alacant

Quatre guàrdies civils ingressats després d'extingir un incendi en un habitatge d'Alacant
  • Els agents van sufocar les flames, que es van originar en la cuina, amb extintors del propi aquarterament

La Guàrdia Civil d'Alacant va extingir un incendi produït en un habitatge de Sant Vicent del Raspeig i va rescatar als habitants, una dona de 83 anys i dos menors de 12 i 9 anys. Es va procedir a més al desallotjament de l'edifici, albergant en aqueix moment a 20 persones. A causa de l'auxili i labors d'extinció, quatre components de la Guàrdia Civil van haver de ser ingressats en observació.

El divendres 22 d'abril, sobre les 14.00 hores, els agents del Lloc Principal de la Guàrdia Civil de Sant Vicent van ser alertats sobre un incendi que s'estava produint en un habitatge pròxim a l'aquarterament. Ràpidament, la patrulla uniformada i altres quatre components que es trobaven de servei van acudir al lloc.

Els agents, a causa de la gran densitat de fum que eixia per les finestres del quart pis, no van dubtar a derrocar la porta per a accedir a l'interior i rescatar als seus habitants: una dona de 83 anys i dos menors de 12 i 9 anys, els quals afortunadament no van patir danys personals.

Proveïts d'extintors, van sufocar l'incendi, el qual s'havia declarat per una paella al foc que posteriorment es va propagar per la campana extractora de la cuina. Tot seguit, van arribar els bombers a l'habitatge, els qui van assegurar l'incendi i van extraure el fum de l'edifici.

A causa de la gran densitat de fum ocasionat i el risc d'explosió en trobar-se diverses bombones de gas exposades a una gran quantitat de calor, els agents mobilitzats van procedir al desallotjament de tots els habitants del bloc de cases de quatre plantes, sent aquestes 20 persones que han resultat il·leses íntegrament.

A conseqüència de les labors d'extinció, quatre dels sis guàrdies civils que van participar en el succés van haver de ser ingressats en la Clínica Vistahermosa i en el Centre Hospitalari Perpetu Socors d'Alacant per inhalació de fum de caràcter lleu. Després de passar la nit en observació, van ser donats d'alta al llarg del matí del 23 d'abril.

Pujar