Castellano

El públic tornarà a les instal·lacions esportives de manera controlada a partir del 17 d'octubre

El públic tornarà a les instal·lacions esportives de manera controlada a partir del 17 d'octubre
  • Amb l'inici de la temporada 2020/2021 torna el públic a les graderies de la Ciutat Esportiva municipal

  • La regidoria d'Esports ha enviat aquesta setmana als diferents clubs esportius el protocol que ha de seguir-se per a l'entrada d'espectadors de les diferents jornades

  • L'entrada de públic de manera controlada tornarà a estar permesa a partir d'aquest dissabte 17 d'octubre

Donada la situació actual l'aforament de públic serà limitat segons cadascuna de les instal·lacions. Concretament per a l'aforament de les graderies serà d'un 15% per a cadascuna de les zones esportives. Obligatòriament, el públic haurà de mantindre la distància de seguretat de 1,5 metres i portar màscara.

Els clubs seran els encarregats del control d'accés del públic que vaja a assistir a les diferents trobades, així com que es complisquen les mesures dins del recinte. Prèviament als partits hauran d'elaborar un llistat amb el nom i telèfon de totes aquelles persones que vagen a entrar al recinte. Abans de començar cada jornada la persona responsable de cada club haurà de prendre la temperatura als i les assistents.

Finalitzada la competició hauran d'assegurar-se que totes aquestes persones han eixit de la instal·lació perquè puguen entrar els espectadors de la següent competició.

Durant aquesta setmana, Esports i Manteniment han realitzat el marcatge dels seients perquè les persones que entren a les instal·lacions sàpien on poden asseure's. La neteja i desinfecció en profunditat de les diferents graderies es realitzarà tres vegades al dia: a primera hora, abans de l'obertura; al mig dia en l'espai de temps que no hi ha competicions; i una vegada finalitze la jornada.

Quant als vestuaris, solament estarà permés l'accés als partits oficials dels equips de màxima categoria. El protocol de desinfecció dels vestuaris serà de forma continuada al llarg de tot el cap de setmana. Des d'Esports recomanen als membres dels diferents equips assistir a les instal·lacions amb l'equipament esportiu posat.

Zones d'accés i horaris

Per a evitar aglomeracions i agilitar els accessos al recinte esportiu s'ha habilitat un nou accés al recinte esportiu en la zona situada enfront de les pistes de tennis. Per aquest punt hauran d'accedir els equips i persones que es dirigisquen al pavelló Ginés Alenda, la pita roja, pistes de tennis, pàdel i petanca, gimnàs, pista coberta central i estadi municipal.

L'entrada a la sala multiusos la pista coberta nord, la pista de frontenis, la sala tatami, les piscines, el rocòdrom i el camp annex haurà de realitzar-se pel punt d'accés situat en les piscines.

Els horaris de dilluns a divendres s'han ampliat donada la gran activitat existent en les instal·lacions. Aquests són els horaris del control d'accés dels diferents punts de dilluns a diumenge:

De dilluns a divendres:

- Control d'accés recinte piscina: De 07.00 a 22.55 hores
- Control d'accés pistes de tennis: De 16.10 a 22.50 hores

Dissabtes:

- Control d'accés recinte piscina: De 08.15 a 22.50 hores
- Control d'accés pistes de tennis: De 08.15 a 14.45 hores
                                                  De 16.10 a 22.45 hores

Diumenges:

- Control d'accés recinte piscina: De 08.15 a 14.50 hores
- Control d'accés pistes de tennis: De 08.15 a 14.45 hores

El regidor d'Esports, Guillermo García, ha destacat que “ens trobem davant una situació difícil on tots hem de treballar conjuntament perquè les competicions puguen continuar desenvolupant-se amb totes les garanties de seguretat, per això és necessari que tant Ajuntament, clubs, esportistes i ara el públic, continuem col·laborant perquè les nostres instal·lacions esportives continuen funcionant com fins ara”.

Pujar