Castellano
AGRESSIÓ HOMÒFOBA

Una menor de 15 anys denuncia una agressió homòfoba a Sant Vicent del Raspeig

Una menor de 15 anys denuncia una agressió homòfoba a Sant Vicent del Raspeig
  • La jove ha relatat que va ser agredida per uns 10 menors que la van insultar i li van pegar punyades en la boca i en la cara

Una menor de 15 anys ha denunciat a través de les seues xarxes socials la brutal agressió homòfoba que va patir a Sant Vicent del Raspeig per part d'uns 10 joves, suposadament també menors, segons la víctima.

Edurne, que és el nom de la jove agredida, ha relatat que “estava jo tranquil·lament amb les meues amigues i van vindre a insultar-me 10 xiquets amb insults homòfobs com maricona, transsexual o transformer”.

La jove insisteix que “en aqueixos moments estava afectada ja que aqueixos comentaris porte rebent-los en quasi tota la meua etapa de l'ESO però en cap moment vaig entrar al drap pensat que si no els feia cas em deixarien en pau, però això no era així”.

A través d'un extens post en el qual ha narrat tots els detalls de l'agressió ha contat que els agressors van saltar la tanca de la urbanització en la qual es trobaven i van intentar robar-li el patinet elèctric a la núvia de la víctima. Edurne relata que un dels menors “em pega un guantazo i jo salte de la ràbia al saber que m'havien pegat”.

La víctima assenyala que, al no poder contindre la ràbia d'aquest fet, es va alçar a espentar al seu agressor “quan em comencen a pegar entre cinc xiquets, amb punyades en la boca i en la cara, deixant-me en aquestes condicions”.

Ara, Edurne demana que “tant de bo us puga trobar perquè aquestes coses no estan bé fer-les i més per una cosa homòfoba, masclista, violència de gènere, i violència en grup”.

La menor lamenta que aquesta agressió s'haja produït “bàsicament per la meua manera de vestir (masculina) i els meus cabells curts”.

https://www.instagram.com/p/CiYSn4IqIz-/

Pujar