Castellano

L'empleada d'una botiga de mòbils de Sant Vicent va usar dades de clients per a quedar-se amb terminals d'alta gamma que després venia

L'empleada d'una botiga de mòbils de Sant Vicent va usar dades de clients per a quedar-se amb terminals d'alta gamma que després venia
  • El valor dels telèfons mòbils adquirits fraudulentament és d'uns 18.000 euros

Agents de la Policia Nacional han detingut a una dona per usurpació d'identitat, falsedat documental i estafa que utilitzava les dades personals d'un total de nou persones (víctimes) amb els quals va obtindre terminals mòbils que després va revendre per a obtindre benefici econòmic.

La investigació policial va tindre el seu inici després de la denúncia del gerent d'una empresa de telefonia mòbil que assegurava que, una de les seues treballadores havia accedit a la base de dades de l'empresa i pel que sembla havia utilitzat les dades personals de diversos dels seus clients per a formalitzar contractes sense l'autorització d'aqueixos clients i així adquirir terminals mòbils.

Davant aquests fets, els agents pertanyents al Grup de Delinqüència Econòmica i Fiscal de la Comissaria Provincial d'Alacant van iniciar una investigació amb l'objectiu d'esclarir aquests fets.

Després d'una sèrie de gestions policials, els agents van poder comprovar que efectivament, una treballadora d'aquesta empresa de telefonia havia utilitzat les dades personals de diversos clients amb els quals, sense l'autorització d'aquests, va realitzar un total d'onze contractes amb els quals va obtindre un total d'onze terminals de telefonia mòbil d'alta gamma, falsificant a més la signatura de la víctimes en el moment de realitzar aquests contractes.

Fins i tot una de les víctimes d'aquestes estafes ni tan sols era clienta de la companyia de telefonia mòbil, comprovant els agents que l'autora havia obtingut les dades d'aquesta persona, amb els quals va obtindre un terminal de telefonia mòbil, d'un contracte de compra venda d'un vehicle.

Els agents també van poder comprovar que l'autora havia venut els terminals mòbils adquirits de manera fraudulenta a través d'una aplicació mòbil de compra i venda d'objectes de segona mà. El preu total dels terminals adquirits fraudulentament, tots ells d'alta gamma, és d'uns 18.000 euros.

La detinguda, de 34 anys d'edat, va ser posada a la disposició del Jutjat d'Instrucció de guàrdia de Sant Vicent del Raspeig.

Pujar