Castellano

L'alcalde i el regidor d'Esports visiten els campus d'estiu de diferents clubs

L'alcalde i el regidor d'Esports visiten els campus d'estiu de diferents clubs
  • L'O.E. Gimnàstic Sant Vicent, el Jove Español i l'Adesavi Triatló es troben realitzant els seus campus d'estiu a la Ciutat Esportiva

  • Una activitat ja tradicional per a la qual en aquesta ocasió s'ha hagut d'adaptar a les normes de seguretat amb motiu de la covid-19

  • L'alcalde, Jesús Villar i el regidor d'Esports, José Luis Lorenzo, van realitzar durant el matí d'ahir, 15 de juliol una visita per a com s'està realitzant el desenvolupament

MÉS FOTOS
L'alcalde i el regidor d'Esports visiten els campus d'estiu de diferents clubs - (foto 2)
L'alcalde i el regidor d'Esports visiten els campus d'estiu de diferents clubs - (foto 3)

Xicotets i majors es troben gaudint d'allò que més li agrada i que per un període de temps no han pogut practicar: l'esport. Desenes de joves han retornat la vida a aquestes instal·lacions municipals que mai havien vist tant de temps el seu funcionament detingut.

L'alcalde i el regidor van dedicar un temps durant la visita a conversar amb els participants i entrenadors durant la visita. Per a tots ells tornar als entrenaments, encara que siga acompanyats de la calor de l'estiu ha sigut molt beneficiós. Tots dos els van agrair a tots els clubs l'esforç i adaptació que han hagut de realitzar per a poder traure aquesta activitat avance.

Places disponibles

Des dels clubs indiquen que encara tenen places disponibles perquè els xiquets i xiquetes que vulguen participar puguen fer-ho.

Per a practicar triatló l'entitat disposa de places per a la segona quinzena. L'horari és de 09.00 a 14.00 hores de dilluns. Més informació telefonant al 633 839 210.

Si el que volen el joves és practiques futbol base poden fer-ho amb l'O.E. Gimnàstic Sant Vicent fins al 28 d'agost. L'horari és de 09.00 a 13.00 hores. Més informació telefonant al 679 974 639 o al 679 686 402.

També poden jugar a futbol amb el Jove Español fins al 31 de juliol. Podran participar joves de 5 a 25 anys. Més informació telefonant al 652 85 71 19.

Pujar