Castellano

26 joves participen en l'escola d'estiu municipal en Santa Isabel

26 joves participen en l'escola d'estiu municipal en Santa Isabel
  • Del 6 al 31 de juliol, 26 joves participen en la ja tradicional escola d'estiu que la regidoria de Benestar Social organitza en el centre social de Santa Isabel

  • Donada la situació actual, les activitats es desenvoluparan seguint tota les mesures higiènic sanitaries específicSa per a la prevenció de la covid-19

L'escola d'estiu de Santa Isabel ha començat aquest dilluns, 6 de juliol, amb 26 xiquets i xiquetes d'entre 6 i 12 anys. Al llarg de tot el mes de juliol els joves desenvoluparan una sèrie d'activitats i tallers lúdiques on la diversió estarà assegurada. Aquesta escola es troba dins del programa d'inclusió comunitària de la regidoria. 

L'edició de l'escola d'estiu de Santa Isabel 2020 arriba marcada per la covid-19. Els monitors i el centre compten amb tots els EPI's: màscares, bates llavables, solució hidroalcohólica, pantalles, guants d'un sol ús, termòmetre infrarojos, cartelleria i senyalització.

A més, una empresa externa ha format a l'equip en matèria de prevenció específica. També s'ha contractat a un monitor extra per a cooridinar i supervisar el compliment de les mesures de seguretat i protocols.

Per a previndre els contagis, s'ha dividit als joves en tres grups per trams d'edat. De manera que cada grup no interaccionarà en cap moment amb un altre i tampoc compartirà zones comunes com a condícies o menjador. 

La regidor de Benestar Social, Isabel Candela; i el cap de Serveis Socials, Marí Martínez, han visitat durant el matí d'aquest dilluns l'escola per a donar la benvinguda al xiquets i xiquetes.

La regidor de Benestar Social, Isabel Candela, ha destacat "l'escola d'estiu és un punt de retrobament per als més xicotetes del barri, i en aquest estiu més que mai, ja que amb situació de confinament viscuda mesos arrere, no han tingut contacte entre ells. Esperem que gaudisquen el màxim possible aquest mes de juliol". 

A més, ha explicat que "la màxima prioritat en la preparació d'aquesta edició de l'escola ha sigut assegurar-nos que es complisquen totes les mesura de seguretat sanitàries". 

Pujar