Castellano

Joventut ofereix un curs d'educador per a col·lectius amb necessitats educatives especials

Joventut ofereix un curs d'educador per a col·lectius amb necessitats educatives especials
  • Nova oferta formativa

  • Fins al 5 de juliol les persones interessades de 17 a 35 anys podran inscriure's en el curs d'educador per a col·lectius amb necessitats educatives especials organitzat des de la regidoria de Joventut

Per a aquest curs s'ofereixen 35 places i es realitzarà en modalitat online. En tractar-se de places limitades la prioritat d'inscripció serà la següent joves empadronats a Sant Vicent, estudiants de centres educatius del municipi, joves que visquen en pedanies pròximes o pertanguen a una associació juvenil registrada en ell, joves que treballen a Sant Vicent i joves empadronats en altres municipis.  

La formació serà impartida per  EOAJ-ABAST des de la seua plataforma web www.abastanimacio.org on l'alumnat disposarà de tots els materials necessaris. El 5 de juliol es comunicarà l'acceptació i s'informarà l'alumnat del tràmit a seguir per al seu accés. El curs tindrà una duració de 15 hores i es desenvoluparà del 6 al 17 de juliol. 

En finalitzar l'entitat docent, escola oficial homologada per GENERALITAT JOVE - IVAJ, emetrà un certificat d'assistència i aprofitament que enviarà per correu electrònic a l'alumnat que haja superat la formació.

La regidor de Joventut, Lucía Rubio, ha assenyalat que “continuem ampliant l'oferta formativa que oferim per als i les joves de Sant Vicent amb aquest nou curs d'educador per a col·lectius amb necessitats educatives especials. Es tracta d'una formació completaria molt útil per a les persones que es dediquen al sector de l'animació sociocultural”. 

Pujar