Castellano

Imperium Race: una carrera molt extrema

Imperium Race: una carrera molt extrema
  • Diumenge que ve 10 de maig, el municipi veí d'Agost acollirà la Imperium Race 2020, una carrera organitzada pels sanvicenteros José Luis Pascual i Natalia Ramón, gerents del gimnàs S-Crazy Gym

  • Les inscripcions poden realitzar-se en www.15cumbres.com

La carrera ha sigut presentada durant el matí de hui, divendres 21 de febrer en roda de premsa per l'alcalde, Jesús Villar; el regidor d'Esports, José Luis Lorenzo; i els organitzadors de la prova i gerents del gimnàs sanvicentero S-Crazy Gym, José Luis Pascual i Natalia Ramón.

Un repte ple de força i habilitat.Els i les amants de les Carreres d'Obstacles (OCR) tenen una cita diumenge que ve 10 de maig amb la Imperium Race. Serà una prova que comptarà amb un recorregut de huit quilòmetres amb més d'una trentena d'obstacles. Aquesta prova està oberta tant a esportistes d'elit com amateur.

L'alcalde Jesús Villar ha destacat que "La carrera serà una novetat a l'ésser la primera que celebra l'organització a la nostra província. Serà un dia diferent, divertit i sobretot participatiu. Anime a totes les persones al fet que s'inscriguen en l'esdeveniment perquè encara que acaben amb ferides de guerra, segur que serà inoblidable".

El regidor d'Esports, José Luis Lorenzo, ha assenyalat que “des de l'Ajuntament fem costat a les persones del nostre municipi que es bolquen amb la promoció de la pràctica esportiva. Per a nosaltres és molt important que la ciutadania s'implique i de conéixer tot tipus d'esports, com és en aquest cas les carreres d'obstacles”. 

A més, el regidor ha subratllat que el centre S-Crazy Gym “col·labora i participa en la proves que s'organitzen des del consistori. L'última d'elles la Sant Silvestre, on l'enginy i originalitat van fer a les i els membres guanyadors del primer premi de disfresses”.

José Luis Pascual, organitzador de la prova, ha subratllat que “amb aquesta mena de proves busquem fomentar aquest esport entre la ciutadania; i els i les més joves on actualment ens trobem realitzant una campanya en els centres de secundària. En aquesta ocasió comptarem amb més innovació en els obstacles i varietat, on per a sortejar-los les i els participants hauran de combinar la força física amb la tècnica”.

Natalia Ramón, també organitzadora de la prova, ha afirmat que “volem que aquest siga un dia diferent per a totes les persones que ens acompanyen. Serà una jornada lúdic esportiva on esperem que les i els esportistes s'emporten un bon record”.

Pujar