Castellano

La greu situació en Sant Vicent del Raspeig obliga a decretar el toc de queda

La greu situació en Sant Vicent del Raspeig obliga a decretar el toc de queda
  • És l'únic de la província d'Alacant amb tant risc pandèmic i l'Ajuntament demana responsabilitat

Sant Vicent de l'Raspeig adoptarà la limitació horària i de reunió autoritzada aquest mateix matí pel Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

L'únic a la província d'Alacant, el municipi tindrà limitada la mobilitat entre la 01: 00h i les 06: 00h; així com les reunions socials a un màxim de 10 persones. Aquestes mesures estaran en vigor durant els propers 14 dies.

Segons ha indicat la Conselleria de Sanitat i Salut Pública, ha estat el ràpid creixement de la incidència, davant el nombre de contagis, el que ha originat l'adequació d'aquestes mesures sanitàries al municipi. Amb data del 7 de juliol, la incidència acumulada a Sant Vicent del Raspeig passar 83-128 casos per cada cent mil habitants.

De moment, no s'adoptaran mesures extraordinàries a les ja dictades. No obstant això, s'anirà informant de les decisions preses institucionalment davant d'aquesta situació: "Des de l'Ajuntament de Sant Vicenç de l'Raspeig apel·lem a la responsabilitat ciutadana i a respectar aquestes noves mesures per aconseguir reduir la taxa d'incidència", han explicat en un comunicat.

Pujar