Castellano

367 estudiants realitzaran la PAU en els diferents centres de secundària de Sant Vicent

367 estudiants realitzaran la PAU en els diferents centres de secundària de Sant Vicent
  • Una Prova d'Accés a la Universitat (PAU) inusual

  • Donada l'actual situació generada per la covid-19, de manera excepcional, la PAU se celebrarà en els centres de secundària

  • En total, entre els quatre centres, 367 estudiants realitzaran aquesta prova els dia 7, 8 i 9 de juliol, en primera convocatòria; i 8, 9 i 10 de setembre en segona

Un examen que marca la fi d'un cicle i el començament d'un nou. 367 estudiants es troben ultimant la preparació dels exàmens d'una PAU que enguany ve marcada per la crisi sanitària.  

Com a mesura de prevenció, els exàmens es realitzaran en els centres de secundària del municipi. 

L'alumnat haurà d'acudir 45 minuts abans dels exàmens amb el seu DNI. Tots i totes hauran d'acudir amb màscares i podran retirarsela durant la realització de les proves, però hauran d'usar-la quan realitzen preguntes i en els descansos.

Entre exàmens és recomanable llavar les mans abans i després de cada examen. No estarà permés compartir material i, en cas de no poder anar a casa a l'hora de menjar, hauran de portar de casa el menjar.

Els centres seran desinfectats prèviament i comptaran amb totes les mesures de seguretat marcades des de la Conselleria de Sanitat.

Aquells alumnes o alumnes que presenten símptomes de Covid-19, hauran d'acudir al metge. En cas de donar positiu no podran realitzar la prova i hauran de fer-la al setembre. Per a aquests supòsits, la nota comptarà com si haguera sigut realitzada en la primera convocatòria de juliol. 

La regidor d'Educació, Belén Arques, ha destacat que "els nostres centres de secundària ja tenen tot preparat per a la celebració de la PAU. Una prova que, a causa de la covid-19, s'ha organitzat de manera diferent per a comptar amb totes la mesures de seguretat necessàries"

A més, l'edil, els ha desitjat als participants tota la sort del món. "Sabem que la crisi sanitària ha canviat la manera d'estudiar i heu hagut d'adaptar-vos ràpidament a això fent un esforç doble. Ara és el moment de demostrar tot l'aprés per a començar un nou camí cap a allò que més us apassiona. I recordeu-vos de deixar els nervis en l'entrada de l'aula i realitzar els exàmens amb tranquil·litat", ha assenyalat.

També Arques, ha volgut agrair a la direcció i professorat dels diferents centres el treball realitzat per a la preparació dels centres a la prova, "sabem que per a vosaltres l'esforç ha sigut també doble".

Pujar