Castellano

Una escape room amb molta màgia

Una escape room amb molta màgia
  • Si la escape room d'octubre, Joventut, ho va dedicar al terror al fil d'Halloween, per al 20 de novembre han preparat un altre dedicat a la màgia

  • Sota el títol ‘Harry Potter i el rescat de l'hipogrifo’ els i la participants seran transportats a un lloc pròxim a Howgarts on per ordre del mateix director Dumbledore haurà de trobar un objecte de gran valor

  • Tot això abans que s'esgote el temps

Podran participar persones d'entre 12 i 30 anys en grups de màxim 6 persones. L'activitat es realitzarà en horari de 17.00 a 22.00 hores amb passades de 30 minuts. La inscripció ja pot realitzar-se en aquest enllaç.

Des de la regidoria de Joventut, l'edil responsable, Lucía Rubio, ha animat als i les joves sanvicenteres a participar en la escape room. “Es tracta d'una activitat amena i divertida per a realitzar amb amics”.

La cita comptarà amb totes les mesures de seguretat i higiene enfront de la covid-19: màscara, distància de seguretat, utilització de gel hidroalcohólico i desinfecció de les sales abans i després de la celebració de l'activitat, així com entre grups.

Pujar