Castellano

La Corporació Municipal constitueix la comissió de reconstrucció econòmica i social post covid-19

La Corporació Municipal constitueix la comissió de reconstrucció econòmica i social post covid-19
  • L'Ajuntament de Sant Vicent ja té la seua comissió per a la reconstrucció econòmica i social post covid-19

  • A última hora del matí d'aquest dimecres 15 de juliol l'alcalde, un representant de cada grup polític que conformen la Corporació Municipal i el secretari responsable dels serveis jurídics d'urbanisme

Concretament, la comissió ha sigut composta per l'alcalde, Jesús Villar; el portaveu del PSOE, José Luis Lorenzo; la portaveu d'Esquerra Unitat, Raquel Rodríguez; el portaveu de Ciutadans, Jordi Roig; el portaveu del PP, Óscar Lillo; el portaveu de Vox, Adrián García; el portaveu de Podemos, David Navarro; i el portaveu de Compromís, Ramón Leyda. 

En aquesta sessió, la comissió ha acordat els dies de reunió que seran tots els dilluns primers i quarts dilluns de mes a les 13.00 hores en el saló de plens. La següent serà el 27 de juliol.

També s'ha acordat la sol·licitud d'un informe als regidors de cada àrea on indiquen les mesures que s'han dut a terme durant l'estat d'alarma i la repercussió econòmica que han tingut. A més, cada grup polític aportarà el seu pla de treball sobre com abordar la reconstrucció econòmica i social.

Amb la constitució d'aquest òrgan la Corporació Municipal dóna compliment a la moció que va ser aprovada per unanimitat en la sessió extraordinària de ple del passat 25 de juny. 

Pujar