Castellano

Comencen els tallers socioeducatius 2020 en Santa Isabel

Comencen els tallers socioeducatius 2020 en Santa Isabel
  • Amb l'arribada del nou curs escolar, comença un nou cicle de les activitats socioeducatives en el centre social de Santa Isabel

  • Els tallers es desenvolupen en horari de vesprades i i estan destinats a joves de 3 a 16 anys

Seguint la línia de l'aprenentatge actiu, en aquestes activitats els i les joves desenvolupen diferents tasques que els ajuden en el seu treball del dia a dia. Dividits en diversos grups els xics i xiques d'entre 6 i 16 anys giren entre els tallers de suport escolar, habilitats socials i expressió artística al llarg de la setmana.

El servei de ludoteca aquesta reservat per als menors de 6 anys. Ací els i les més xicotets de la mà dels monitors comencen a desenvolupar la seua personalitat a través del joc i joguet.

Donada la situació actual marcada per la covid-19 les activitats s'han organitzat seguint tots els protocols de seguretat i prevenció del virus. De la mateixa manera que ja es va fer durant el període estival amb l'escola d'estiu.

Les places per a participar en els tallers d'acció comunitària són limitades, generant-se una llista d'espera una vegada completats totes els buits disponibles. En cas que un xiquet o xiqueta no entre al principi de curs, aquest té la possibilitat de poder participar més endavant si es generen vacants i es troba en llista d'espera.

La regidor de Benestar Social, Isabel Candela, ha assenyalat que “complementàriament al curs escolar comencem un nou cicle dels tallers socioeducatius en Santa Isabel. Un conjunt d'activitats on els xiquets i xiquetes del barri poden continuar desenvolupant les seues capacitats després de la jornada escolar”.

Suport escolar 

Aquesta setmana també han començat les classes de suport escolar en edat obligatòria. Aquest taller s'està duent a terme a la Casa d'Associacions els dilluns, dimecres i dijous de 16.00 a 20.00 hores, i els divendres de 16.00 a 18.30 hores. La inscripció pot realitzar-se en la segona planta del consistori (plaça de la Comunitat Valenciana,1). 

Pujar